BREAKING NEWS! Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

Autor: O.P.

Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort în primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate.

Sfarsit tragic la numai 8 ani

Iulian Alexandru Bițică, de numai 8 ani, a fost dat dispărut de sâmbătă.

Citeste si: Calendar crestin ortodox 8 noiembrie- Sfintii Mihail si Gavril. Ce este interzis să faci astazi

După ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei când, la un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut.

Bărbatul a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma, preciează Observator.

Iulian, copilul de opt ani din Picineaga, a fost găsit mort. Băiețelul fost scos din primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate, relatează observator.tv.

În această dimineaţă, la ora 8.30, trupul micuțului a fost găsit de scafandrii voluntari, care au intrat din nou în primul bazin.

Citeste si: Ipoteza SOCANTA! Cine l-a omorat pe Iulian! Anuntul facut chiar de parintii baietelului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă confirmă faptul că Iulian s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecțiilor, potrivit unui buletin de știri. Echipele de știri au cerut ajutorul unor scafandri antrenați la mare adâncime. Din bazinul în care se presupune că ar fi alunecat copilul, au fost scoși peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecții.

Citeste si: BREAKING NEWS! Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

Părinții lui Iulian, despărțiți, credeau în primă fază că băiețelul a fost răpit în timp ce se plimba cu rolele.  "Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă. Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic.

Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el", a declarat Alexandra Păuleţ, mama lui Iulian, în urmă cu câteva zile.  

Din păcate, astăzi au primit cea mai tristă veste: Iulian este mort, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-un bazin de dejecții al complexului de porci din Pecineaga.

Citeste si: Poze INCREDIBILE cu Plusica GOALA in cada! Cine era barbatul care se holba la ea!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.