Mama lui Jador o place pe Mariana și vrea ca băiatul lui să se însoare! Ce spune despre ea

Autor: A.I.

Mama lui Jador o place pe Mariana Susarenko, tânăra fotomodel disperată după băiatul ei.

Mama lui Jador consideră că Mariana e o fată bună și nu ar spune nu unei eventuale căsătorii a fiului ei cu aceasta, în cazul în care el vrea.

Mama lui Jador: Mariana e iubita ta

Jador: Cum să fie, bre, iubita mea?

Mama lui Jador: Mariana Susarenko Dumitrache(...) E fată cuminte, fată necăjită, amărâtă, să ai grijă de ea

Jador: De asta o și apăr, mamă, nu vreau să se ia nimeni de ea

Mama lui Jador: Să-i dea Dumnezeu un viitor bun și un bărbat bun, să aibă grijă de ea, să poată să o respecte, să o iubească. E mai rea de gură, dar Dumnezeu modelează, face din oameni răi oameni buni

Jador: Dar ce, bre, Marian a e om rău?

Mama lui Jador: Nu, am zis că e rea de gură și Dumnezeu face din oameni răi oameni buni

Jador: Deci pe Mariana ai vrea-o de noră acasă?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui Jador (râde): Nu. Te bate, e rea de gură(...) E alegerea ta, mamă, nu mă bag eu, important e să-ți placă ție. Dacă ție îți place, poți să aduci și o măciucă

Jador: Ce-nseamnă măciucă, urâtă, nu?

Mama lui Jador: Femeie urâtă, da

Jador: Tre' să mă însor. Cum tre' să fie fata? 

Mama lui Jador: Să fie credinicioasă, bună, să te iubească și să te respecte

 

Mariana, disperată după Jador!

Mariana a recunoscut încă de la început că se simte atrasă de  Jador. El exclude însă din start o idilă între ei doi.

”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală.

Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, declara Jador despre Mariana.

”Îmi doresc tare mult așa un soț”, a spus, la un moment dat, cu ochii în lacrimi,  Mariana despre Jador. Mărturisirea l-a făcut pe Bogdan Mocanu să exclame: ”S-a îndrăgostit de Jador”. 

Și Mary recunoștea că Mariana le-a înnebunit pe fete cu Jador. "Mariana de la  Puterea dragostei  este îndrăgostită de Jador! Ne înnebunea cu el. Cum ieșea din emisiune, asculta melodia lui  încontinuu până ajungeam la hotel. În tot acest timp, și vorbea despre Jador. Culmea, nu putea fi pusă niciodată pe ”silence”, turuia întruna. Bianca era cea care stătea cu ea în față și nu știu cum o suporta până la destinație. E ea mai eroină! Apoi, se ducea în camera și tot pe Jador îl pomenea", spunea Mary.  

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.