Imagini in exclusivitate din culisele show-ului “ Imi place dansul”! Cum se pregatesc cei sase finalisti pentru marea finala de maine seara?

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 04:40
video Foto(6)

Castigatorul marelui premiu de 100.000 de lei va fi anuntat  sambata, in direct, in urma voturilor telespectatorilor

Sambata aceasta, de la ora 22:00, la Kanal D va fi difuzata Marea Finala a show-ului „Imi place dansul”. Telespectatorii isi vor putea desemna favoritul, prin vot SMS, castigatorul care va intra in posesia premiului de 100.000 de lei va fi anuntat, in direct, in editia de sambata aceasta.

Sase finalisti isi vor disputa marele premiu si vor da marea batalie in fata juratilor si a telespectatorilor in editia de sambata aceasta „Imi place dansul”.

Alina, Roberto, Stefan,  vor performa si isi vor spune povestea pe scena, in pasi de dans, pregatind momente artistice in concordanta cu conceptul serii – „Visul meu”.  Cu totii s-au inscris in competitia „Imi place dansul” cu gandul de a demonstra ca au dansul in sange si acum e momentul cel mai intens al evolutiei lor – Marea Finala. 

Pregatirile sunt in toi, dansatorii au luat cu asalt cabina de machiaj, acolo unde transformarea lor uluitoare devine posibila.

Beatrice Rancea, Cocuta, Emil Rengle si CRBL asteapta cu sufletul la gura spectacolul pe care il vor oferi cei sase finalisti “Imi place dansul”. Si juratii au petrecut ore intregi in cabina de machiaj, si fiecare persoana din staff-ul echipei este atenta la fiecare detaliu pentru ca rezultatul final sa fie impecabil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Visurile nostre sunt cele care ne ajuta sa ne trezim in fiecare zi si sa ducem lupta mai departe. Vad ca emotii aveti deja, multe chiar! Tot ceea ce va doresc este sa le traiti aici, in fata nostra si sa faceti spectacol”, le-a transmis Emil Rengle finalistilor.

Nu ratati marea finala „Imi place dansul”, cea care isi va anunta maine seara marele castigator al premiului de 100.000

de lei.

Citeste si: WOW!! Ce masina puternica are CRBL! Iata cum a fost surprins juratul de la "Imi place dansul", la bordul bolidului sau de teren!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.