Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019. Previziuni pentru toate zodiile

Autor: L.S.
Actualizat: 25 nov 2020, 05:30

Horoscop saptamana 11 - 17 noiembrie 2019. Ce te asteapta in aceasta saptamana in carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019: BERBEC

Ai senzația că totul devine tot mai dificil de obținut. Astrele vor încerca să te ”domine” pe parcursul întregii săptămâni și poate din această cauză lucrurile ți se vor părea mult mai greu de armonizat. Diada Marte-Saturn te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite ”ancore toxice”.

Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019: TAUR

Încă de la începutul zilei de luni la birou ai de luat decizii importante. Este posibil ca acestea să îți afecteze viitorul profesional, dar pe moment nu îți vei da seama de impactul pe care îl au. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune.

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai!

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Citeste si: Zodiac Nostradamus. Profetii pentru cinci zodii: anul 2020 se va sfarsi cu vietile voastre schimbate

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019: GEMENI

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Promisiunile făcute propriei persoane sunt mereu în van. Cu fiecare ocazie pe care o ai, te anulezi și niciodată nu prioritizezi propriile nevoi sau emoții.

Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019: RAC

Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în perioada dificilă care urmează este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Anumite relații din viața ta rămân în umbră tocmai din cauza faptului că tu doar pretinzi că acționezi în acest sens.

Te minți singură. Realitatea este total alta.

Horoscop saptamana 11-17 noiembrie 2019: LEU

Astrele vor pulsa destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede.

Repercursiunile acțiunilor tale sunt dur judecate de cei apropiați, iar atitudinea lor te rănește mai mult decât propriile eșecuri.

citeste mai mult pe elle.ro

Citeste si: Horoscop noiembrie. Zodia care are mare noroc la bani

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.