Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a recunoscut pe cine iubeste neconditionat! Iata cu cine a fost surprinsa!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 05:40

Deea a fost una dintre cele mai echilibrate si apareciate concurente din primul sezon "Puterea dragostei".

Cand a intrat in casa “Puterea dragostei”, Deea a starnit un val de controverse din cauza varstei mai inaintate in comparatie cu restul concurentelor.


Diverse discutii s-au iscat si din cauza modului in care s-a prezentat, inainte de a intra in competitie si felul in care arata in realitate. Baietii au acuzat-o la acea vreme ca ar fi trimis pentru inscrierea in emisiune fotografii in care este mult mai slaba si s-au declarat dezamagiti de felul in care arata cand a intrat in casa "Puterea dragostei".

Treptat, atat fetele cat si baietii au inceput s-o cunoasca indeaproape convingandu-se de calitatile acesteia si au inceput s-o aprecieze foarte mult. Insa cu toate acestea, Deea nu a reusit sa ajunga la inima niciunui baiat pe durata sederii sale in "casa iubirii". Desi a incercat sa il cucereasca pe Bogdan Mocanu, apeland la farmcul ei feminin de exceptie, Deea nu a reusit sa isi intalneasca marea iubire.
"Au facut strategii si era normal sa se intample si asta! Doar ca mie nu imi pare rau, sincer, pentru ca chiar nu imi mai aveam rostul aici! A fost o
experienta unica! Cu totii merita sa o traiasca! Mi-a parut bine ca i-am cunoscut cu strategii, cu nestrategii, cu jocuri de culise, fara jocuri de culise, au fost buni, asa cum au fost ei! Imi pare rau de Bianca, in rest nu am niciun regret, pentru ca mi-am dat seama ca rand pe rand de fiecare! Nu m-au dezamagit, doar ca suntem atatea caractere si suntem diferiti, dar au cateva puncte comune!", a spus Deea.


Desi a parasit casa "Puterea dragostei" de ceva vreme, Deea a continuat sa pastreze legatura cu fanii sai din mediul virtual, care ii urmaresc pas cu pas postarile.

De curand, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare alaturi de o fetita foarte frumoasa, despre care a afirmat ca o iubeste enorm si neconditionat.

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in casa "Puterea dragostei"! Ella sare sa il bata pe Jador! Afla se va sfarsi confruntarea apriga dintre cei doi, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Adevarata iubire este atunci cand iubim neconditionat! Te iubesc puiule de om! She is my niece, my love, my all!", a scris Deea pe contul ei de socializare.

Citeste si: Paula, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", s-a intors la prima sa iubire! Iata cum a fost surprinsa tanara, la scurta vreme de la iesirea din emisiune!

Citeste si: Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata acum tanara!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Adevarata iubire este atunci cand iubim neconditionat! Te iubesc puiule de om @ada28iulie ❤😇❤ She is my niece, my love, my all!

O postare distribuită de Deea (@andreeaghinescu31) pe

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.