"Este strigator la cer". Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de sapte ani din motive religioase

Autor: L.S.
Actualizat: 25 nov 2020, 05:55

Fiica celebrului actor Tom Cruise, Suri, a ajuns la varsta de 13 ani si nu are niciun fel de relatia cu tatal sau din cauza religiei acestuia.

Fiica celebrului actor Tom Cruise, Suri, a ajuns la varsta de 13 ani si nu are niciun fel de relatia cu tatal sau din cauza religiei acestuia. Un scientolog convins, actorul nu si-a tradat religia de dragul propriului copil, care nu i-a calcat pe urme. El nu si-a mai vazut fiica de 7 ani.

Dupa divortul parintilor sai care s-a produs in 2012, Suri a fost crescuta de mama ei, aceasta declarandu-se o femeie implinita.

" Am fost fericita ca am devenit mama in perioada anilor 20 (27 de ani – n. red.). A fost dragut fiindca varstele noastre s-au potrivit. Cumva, noi am crescut impreuna," a marturisit actrita in numarul din decembrie al revistei Elle UK.

Citeste si: Actor celebru, de URGENTA la spital dupa un accident GRAV! Care este starea artistului

Citeste si: Anamaria Prodan schimbare radicala de look. Sexy impresara si-a lasat fanii cu gurile cascate

" Este strigator la cer"

Viata fiicei ei departe de faimosul sau tata a fost mereu un subiect tabu. Katie Holmes a incercat sa-i apropie pe cei doi, dar s-a lovit de rigiditatea religiei actorului.

" Tom este un scientolog loial, iar cand liderii bisericii i-au spus ca nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia.

Tom este cel mai fervent scientolog de pe planeta, dar este strigator la cer ca a fost fortat sa rupa legaturile cu propriul sau copil," a declarat un apropiat al actorului pentru revista Star.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tom Cruise este, insa, foarte apropiat de cei doi copii pe care i-a adoptat impreuna cu Nicole Kidman pe vremea cand erau casatoriti. Connor si Isabella si-au urmat tatal si au intrat in randul bisericii scientologice.

Katie Holmes si Tom Cruise s-au casatorit in noiembrie 2006, la 7 luni dupa nasterea lui Suri. Divortul a fost intentat de acrita, 6 ani mai tarziu.

sursa: copilul.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, bătută în plină stradă de Alex Bodi! Imaginile momentului în showbiz

Citeste si: Se insoara Gelu Voican Voiculescu, cel care l-a condamnat la moarte pe Ceausescu! Mireasa e cu 41 de ani mai tanara

 

Taguri: