Manuela, mesajul cu care si-a SOCAT fanii: ''Iubitul meu se uita la emisiune''

Autor: O.P.

Manuela este una dintre cele mai noi concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Manuela, mesajul cu care si-a SOCAT fanii

Manuela a foramt un cuplu cu Ricardo pentru scurt timp, dar tot ce a mai ramas intre ei sunt reprosurile si scandalurile. Cei doi au devenit din indragostiti, aproape dusmani. 

Citeste si: Se lasa cu SCANDAL in gala ''Puterea dragostei''! Acuzatii GRAVE si fara PERDEA! Urmariti o gala incendiara, ASTAZI, de la 16:00 si de 18:00, pe Kanal D

Manuela a socat pe toata lumea cu ultimul mesaj postat pe o retea de socialzare: ''Íubitul meu Luca se uita la emisiune''. 

Din fericire, este vorba despre un copilas adorabil si nu despre un posibil iubit in afara emisiunii. Iata imaginea postata de Manuela: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zanoaga, primul CONCERT dupa ce si-a lansat melodia! Cum au reactionat cei din PUBLIC cand l-au ascultat LIVE

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.