Andreea Pirui, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"! Iata ce mesaj a transmis fosta concurenta sustinatorilor sai!

Autor: D.I.
Actualizat: 11 nov 2019, 19:21
video Foto(6)

Andreea Pirui a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei", in cel de-al doilea sezon.

Cea mai recenta Gala "Putrea dragostei" a fost una plina de emotii si de rasturnari de situatie. Bianca si Jador au fost preferatii publicului si au avut o sansa la cei 1.500 de euro.


Cei doi concurenti propusi spre eliminare au fost Bogdan Mocanu si Andra. Andreea Pirui a insistat sa faca schimb de locuri cu Andra, pentru a putea pleca acasa, deoarece a spus ca oricum isi dorea sa plece.
Deznodamantul a fost unul la care nimeni nu se astepta.

Andreea Pirui, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"

Andreea Pirui a fost eliminata, iar cel care a imbratisat-o primul a fost chiar Jador, cel cu care s-a certat la inceputul galei. Jador a imbratisat-o cu patos si si-a cerut scuze pentru jignirile aduse.


La scurt timp de la plecarea din emisiune, Andreea Pirui a publicat pe contul ei de socializare un mesaj de multumire adresat fanilor sai, cei care au sprijinit-o inca de la intrarea ei in casa "Puterea dragostei".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nelson Mondialu, răsturnare incredibilă de situație! Ce spune despre Bianca, pe care a atacat-o dur! Se schimbă totul

Citeste si: Manuela, mesajul cu care si-a SOCAT fanii: ''Iubitul meu se uita la emisiune''

Citeste si: REVOLTA printre fanii Siminei! Insarcinata in 4 luni, aceasta a fost prinsa cu tigari! FOTO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.