Tragedie pentru o familie de români, în Germania! Un bărbat a murit încercând să își salveze familia!

Autor: O.P.
Actualizat: 17 iul 2022, 23:21

O adevărată tragedie a avut loc zilele trecute pe o autostradă din Germania!

Tragedie pentru o familie de români 

O familie de români a fost implicată într-un accident rutier din care au scăpat cu toții cu viață, însă ulterior un bărbat a murit, lovit de un camion.

Petru Claudiu se afla în mașină cu soția, care se afla la volan, și cu cei trei copii ai lor. Mergeau spre casă. La un moment dat, din cauză că era ceață și carosabilul era umed, Lara Diana a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet din lateral și a ajuns pe banda de urgență.

Citeste si: Ucidere din culpa. Mario Iorgulescu a fost informat oficial ca este anchetat in Romania

Din fericire, niciunul nu a pățit nimic. Petru a coborât din mașină, a scos copiii și i-a dus dincolo de de parapet, apoi a mers la soție, care leșinase pe scaunul șoferului. A fost momentul tragediei! Un șofer de TIR care circula cu viteză l-a lovit în plin pe tânărul român, scrie huff.ro

Soția lui, care s-a trezit auzind zgomotul, a povestit șocată cum a văzut că soțul ei a fost aruncat pe autostradă și călcat de alte două autoturisme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Martorii au declarat că trupul lui Petru Claudiu a fost sfârtecat, iar imaginea de pe autostradă nu va putea fi uitată de nimeni dintre cei care erau la fața locului. Soția lui Petru este și acum în stare de șoc deoarece l-a văzut murind. Copiii celor doi au scăpat cu răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit observator.tv, niciunul dintre șoferii care l-au călcat pe Petru Claudiu nu a oprit astfel că poliția a deschis o anchetă și îi caută pe vinovații de uciderea românului.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.