Umilinta maxima! Lia Olguta Vasilescu a fost data afara. Orban:"Simt o reala placere sa o demit"

Autor: L.S.
Actualizat: 13 nov 2019, 14:57

Umilința supremă pentru Lia Olguța Vasilescu. Ludovic Orban a declarat miercuri că a simțit o reală plăcere să o demită pe Lia Olguța Vasilescu. Premierul a arătat în cadrul ședinței de guvern care a fost contextul în urma căruia s-a ajuns la această situație.

Premierul Ludovic Orban a anunțat în ședința de guvern desfășurată miercuri că a mai semnat un rând de demiteri pentru reprezentanții PSD angajați la Guvern.

Umilinta maxima! Lia Olguta Vasilescu a fost data afara.

Între cei demiși s-ar afla și Lia Olguța Vasilescu, care deținea funcția de consilier al Primului – Ministru, a afirmat Orban.

Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar plăcerea cea mai mare a fost să o demit pe Lia Olguța Vasilescu, că ea era consiliera Premierului și se poate ocupa de acum

de campania electorală”, a declarat Ludovic Orban în ședința de guvern.

Trebuie precizat faptul că Lia Olguța Vasilescu a fost șefa de campanie pentru Viorica Dăncilă în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Citeste si: De ce Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu Viorica Dancila: s-au aflat motivele

Citeste si: Carmen Harra- previziuni despre al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019: "S-au facut niste erori masive"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urma rezultatelor considerate slabe de șefa PSD, Viorica Dăncilă, și a discuțiilor extrem de tensionate care au avut loc marți în cadrul partidului, cu precădere între Dăncilă și Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, aceasta ar fi declarat că e gata să se retragă de la coordonarea campaniei electorale a candidatului social-democrat.

Totuși, surse interne au arătat că Manda și-a cerut scuze ulterior pentru jignirile pe care i le-a adus Vioricăi Dăncilă, pe care a făcut-o ”proastă”.

Iar Olguța Vasilescu rămâne deocamdată șefă de campanie.

În cadrul guvernului, Lia Olguța Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, în luna martie a acestui an.

sursa: capital.ro

Citeste si: Lia Olguta Vasilescu l-a luat la misto pe Klaus Iohannis. Fotografia cu care l-a facut de ras pe presedinte

Citeste si: Cu cine voteaza Traian Basescu in turul doi? "Explicația oficială, a PNL și a lui Iohannis, nu ține"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.