Prima reacție a Ralucăi Munte după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubit! Surpriză totală: cu cine a apărut în fotografii!

Autor: A.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 16:05

Raluca Munte a postat câteva fotografii cu Simina, după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubitul ei, Origen.

Raluca si iubitul ei, Origen, s-au despărțit. Cei doi mergeau tot timpul împreună, peste tot, dar de câteva săptămâni Raluca apare singură. Mai mult decât atât, Raluca nu mai are fotografii cu el pe rețelele de socializare și nici video-uri. 

Raluca s-a împăcat cu Origen la scurt timp după ce s-a despărțit de Ricardo. Cei doi merseseră într-o superbă vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți urmăritorii lor. 

Raluca și Ricardo de la Puterea dragostei s-au împăcat: "Îmi cer scuze!"

Raluca a vorbit, recent, cu Ricardo. Conversația dintre ei a fost una cât se poate de plăcută, iar Roxana s-a distrat observând că Ricardo nu își găsea cuvintele, înghițea în sec și era foarte emoționat să vorbească cu Raluca.

"Ce faci, Ricardo?", a întrebat Raluca.

"Bine, uite stau, mă pregăteam, nu știam ce se întâmplă", a răspuns Ricardo, puțin intimidat.

"Voiam să văd ce mai faci", a mai spus Ricardo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ricardo, lasă vrăjeala", a comentat Raluca, amuzată.

"Raluca, îmi cer scuze și o să șterg toate vlogurile în legătură cu tine, chiar după acest apel", a spus Ricardo, referindu-se la clipurile postate pe Youtube în care își denigrează fosta iubită, chiar în perioada în care cei doi se despărțiseră și concurentul plecase în America.

"Mi-a șoptit o păsărică cum că tu ți-ai șters pozele cu iubitul", a mai spus Ricardo în conversația cu Raluca, la telefonul Roxanei.

"Nu, nu am șters nimic", a răspuns Raluca.

Roxana a simțit nevoia să intervină și l-a întrebat pe Ricardo care îi sunt intențiile și de ce e interesat de relația Ralucăi. Concurenta a ținut să îl lămurească pe Ricardo: "Ea nu mai vrea să fie cu tine, dar tu de ce întrebi de pozele cu iubitul ei? Vrei cumva să mai ai ceva cu ea?", a comentat, amuzată, Roxana de la Puterea dragostei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.