Kanal D a primit Premiul de excelenta pentru performanta financiara, la Gala Bursa

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 18:00

Aseara, in cadrul prestigioasei Gale Bursa, statia Kanal D a primit Premiul de Excelenta pentru performanta financiara.

In cadrul evenimentului, ce a avut loc la Palatul Parlamentului, au fost prezenti oameni de afaceri, personalitati politice si din administratie, jurnalisti, vedete, iar in cadrul  ceremoniei de premiere au ridicat distinctiile reprezentati ai companiilor care au inregistrat rezultate deosebite. Evenimentul, prezentat de Ilinca Obadescu, prezentatoare a Stirilor Kanal D,  a marcat 29 de ani pe care i-a implinit grupul de presa Bursa, revista fianciara „Bursa” avand o aparitie neintrerupta de aproape trei decenii. 

Cosmin Cernat, vedeta a statiei si unul dintre cei mai experimentati si valorosi oameni de televiziune din Romania, a ridicat distinctia si a multumit pentru aceasta recunoastere in numele echipei Kanal D.  Jucator puternic pe piata media din Romania, Kanal D este televiziunea care a gasit echilibrul perfect intre investitii si venituri, prin intermediul unui management performant.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Statia a inregistrat o crestere financiara de 13% in primele opt luni ale anului in curs, comparativ cu 2018, gasind acel echilibru intre investitie permanenta in productii de calitate, venitul obtinut, succesul in audienta si perceptia publica. Kanal D s-a pozitionat pe locul 2, pe Targetul National, in Prime Time, in primele noua luni ale anului 2019.

Citeste si: “ROventura” revine cu un nou sezon, sambata aceasta, la Kanal D

Citeste si: Se dă startul castingului pentru show-ul care forțează toate limitele umane! „Survivor Romania”, in curand, la Kanal D Romania

 

Taguri: