In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, Bursucu a ajuns la vrajitoare: “Voi face un descantec misto, cu magie maro …!”

Autor: B.M.
Actualizat: 25 nov 2020, 18:35

O editie spectaculoasa “Roata Norocului” incepe in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D. Ana-Maria si Bursucu’, gazdele show-ului, sunt intr-o forma de zile mari si, alaturi de invitatele serii, cantaretele Ana Baniciu si Raluka (n.r. Alexandra Raluca Nistor), ne promit o seara de pomina.

“Este pentru prima oara cand arati foarte bine!”, o tachineaza Bursucu’ pe colega lui, Ana-Maria, proaspat intrata in platoul emisiunii.

“Sunt vrajitoare Bursucule! (…) Lucrez cu un anumit tip de magie care functioneaza foarte bine … cea maro! (…) Magia maro iti aduce foarte mult noroc, Bursucule! (…) Voi face un descantec misto, cu magie maro … ca sa-ti rezolv toate problemele!”, ii replica Ana-Maria, colegului ei.

Fara sa stea pe ganduri, Ana-Maria ii arata lui Bursucu sau cum functioneaza magia maro, iar cainele Otto, companionul Anei-Maria, este dovada experimentului. In plus, simpatica prezentatoare va spune un descantec, menit sa-l vrajeasca pe Bursucu’.

Distractia se inteteste si mai mult odata cu prima pedeapsa pe care invitatele editiei, Ana Baniciu si Raluka, trebuie sa o duca la bun sfarsit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“O sa fiu vânătă in genunchi din cauza asta!”, spune Raluka, atunci cand trebuie sa execute pedeapsa.

Nu ratati o editie spectaculoasa “Roata Norocului”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.