Simina a decis! Ce nume va avea bebelusul ei si al lui Zanoaga de la Puterea dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 18 nov 2019, 16:31
video Foto(4)

Simina, fosta concurenta Puterea dragostei a decis ce nume ii va da baietelului ei si al lui Alex Zanoaga. Iata ce nume deosebit va avea bebelusul

Simina Loica, fosta concurenta puterea dragostei s-a decis ce nume ii va da baietelului pe care urmeaza sa il nasca la primavara. Insarcinata in patru luni, tanara viitoare mamica se bucura de toate momentele pe care le traieste si este nerabdatoare sa isi tina bebelusul in brate.

Simina si Alex Zanoaga s-au ocupat deja de cele necesare venirii pe lume a fiului lor, au inceput sa colectioneze hainute si s-au hotarat si ce nume sa ii dea micutului care le va umple viata.

Alex Zanoaga recunoste ca ii va fi putin greu in pustura de tataic pentru ca nu are experienta, dar e sigur ca se va obisnui repede cu statutul de parinte si o va ajuta pe Simina cu tot ce trebuie. Hotarat, viitorul tata are acum grija sa ii faca toate poftele gravidutei Simina si o menajaza cat de mult se poate, ca nu cumva viitoarea mama sa faca vreun efort sau sa ii lipseasca ceva.

Citeste si: Puterea dragostei- Simina a spus TOT adevarul despre sarcina: cum a ajuns sa fie gravida, in cate luni e, al cui este si ce sex are bebelusul

Citeste si: Alex Zanoaga a lansat prima lui melodie: ''Gata cu Jador!'' Ce reactii au avut fanii cand l-au auzit cantand!

Pofticioasa Simina a vrut o clatita cu banane si biscuiti, iar Alex nici nu a stat pe ganduri. Nici ora din noapte nu a mai contat, cand fosta concurenta de la Puterea dragostei a cerut desertul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina si Alex s-au decis si in ce priveste numele baietelului lor si le-au spus deja celor apropiati ca bebelusul se va numi Dominic.

Acum, ca toate lucrurile sunt stabilite, ramane ca cei doi fosti concurenti Puterea dragostei sa se acomodeze cu gandul ca vor fi parinti in curand si ca viata lor se va schimba radical, bineinteles, in bine!

Citeste si: Andreea, atac dur la adresa lui Jador! "Ai jucat teatru cu Ella, ti-ai batut joc de ea, in conditiile in care tu ai femeie acasa!" Afla pana unde va ajunge scandalul dintre Andreea si Jador, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesajul in care a spus tot adevarul, dupa ce a fost eliminat de la Puterea dragostei