Andra Volos, in lacrimi dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"! Iata care a fost prima reactie a fostei concurente dupa plecarea din emisiune alaturi de iubitul ei, Mocanu!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2019, 12:41
video Foto(6)

Andra Volos a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Andra Volos a facut furori printre baietii inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei". Aceasta are doar 21 de ani si a venit cu mult entuziasm in cadrul show-ului matrimonial cu ganduri serioase de a-si intalni marea iubire. Aceasta i-a lasat fara cuvinte pe baieti, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Andra marturisea la debutul ei in show ca isi doreste sa gaseasca in casa pe cineva cu care sa aiba o relatie de lunga durata.

La scurt timp de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Andra s-a indragostit iremediabil de Mocanu. Cei doi au o atractie puternica unul pentru celalalt, insa relatia lor a fost una cu nabadai pana in prezent, ambii avand orgolii foarte mari.

Andra are insa un atu extrem de important cu ajutorul caruia il poate supune pe Bogdan Mocanu: fizicul ei este unul impresionant, iar ea poate suci extrem de usor mintea oricarui barbat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Bogdan Mocanu a fost eliminat, dupa ce Ella a fost desemnata "Favorita Saptamanii" si liderul suprem al casei. Pe de alta parte Andra, care isi exprimase dinainte dorinta de a parasi competitia alaturi de iubitul ei cat mai curand posibil, a solicitat din nou sa i se ingaduie sa plece din emisiune impreuna cu el.

Citeste si: Simina a decis! Ce nume va avea bebelusul ei si al lui Zanoaga de la Puterea dragostei

Citeste si: Roxana a detonat bomba la "Puterea dragostei": "Denisa s-a sărutat cu Coteanu"! Reacția halucinantă a lui Iancu


Momentul despartirii de colegii lor a fost unul emotionant, cei doi iubiti au marturisit ca nu regreta nimic si ca sunt extrem de fericiti ca vor putea sa isi traiasca iubirea dincolo de camerele de filmat si de regulile emisiunii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.