Ce face Bogdan Mocanu acum, după ce a părăsit "Puterea dragostei"! E uluitor! Jador a dezvăluit totul

Autor: A.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 20:20

Bogdan Mocanu face acum, după ce a ieșit din casa "Puterea dragostei", ce nu a putut să facă în timp ce era în Istanbul.

Este ceva absolut banal, însă nu te-ai fi așteptat la asta. Bogdan Mocanu a mâncat mici pe stradă, iar Jador l-a filmat și a făcut vlog.

Jador a mâncat și el salam și pâine. "Așa a fost copilăria mea", a spus Jador.

În vlogul lui Jador, el și Mocanu sunt asaltați pe stradă de fanii "Puterea dragostei".

Bogdan Mocanu a părăsit casa "Puterea dragostei"

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa "Puterea dragostei" în Gala de duminică, pentru a-și trăi povestea de dragoste afară. Rămâne de văzut dacă iubirea lor va învinge, în cele din urmă.

Cât timp au stat în casă cei doi au avut mai multe certuri și chiar s-au despărțit în două rânduri, împăcându-se în cele din urmă.

"Experiența noastră s-a terminat pentru că ne-am îndeplinit scopurile.

Este timpul să îi lăsăm și pe alții să vină să găsească ce am găsit noi. A fost o experiență unică și e timpul să fructificăm această experiență și să fim și mai fericiți afară decât am fost aici", au spus Andra și Bogdan Mocanu după ce au părăsit casa "Puterea dragostei".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul lui Mocanu după ce a părăsit casa "Puterea dragostei" 

"Se pare că am câștigat premiul și în sezonul 2. De data aceasta însă, vine îmbrăcat într-o gașcă de prieteni noi, oameni minunați cu care am trăit amintiri ce le voi avea toată viața în suflet. Trofeul sezonului vine de asemenea cu mine deghizat în tot ce mi-am dorit vreodată, șobolanca mea, Andra Volos.

Plec din casă încărcat cu experiența de viață ce-mi va fi de mare ajutor, speranță și entuziasm. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături chiar și atunci când mulți se îndoiau de mine. Vă iubesc", a scris Bogdan Mocanu, la câteva ore după ce a părăsit casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Roxana și Iancu, scene desprinse din filmele pentru adulți! A luat-o pe sus și a trântit-o pe canapea: "Ți-o dau"! Ce reacție a avut Denisa

Citeste si: Scandalul a degenerat cumplit la "Puterea dragostei"! Ricardo și Roxana au explodat și s-au înjurat! De la ce a pornit conflictul

Citeste si: Jador, în brațele Manuelei! S-au sărutat, iar el i-a spus să facă un cuplu cu el! Răsturnare incredibilă de situație la "Puterea dragostei"

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.