Ce a putut sa spuna Andra dupa ce a aparut fotografia cu ea si cu Mocanu in PAT: ''Poate ca unii baieti nu pot fi...''

Autor: O.P.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au filmat în ipostaze fierbinți după ce au părăsit casa "Puterea dragostei" în Gala din weekend.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș

"Împreună am câștigat", au transmis cei doi după ce au plecat de la "Puterea dragostei".

Într-un clip apărut pe rețelele de socializare Andra și Bogdan Mocanu s-au sărutat cu foc, iar el a mângiat-o chiar pe fund.

Acum, cei doi s-au fotografiat in pat si Andra a postat fotografia pe o retea de socializare, alaturi de un mesaj foarte profund, o declaratie de dragoste pentru barbatul pe care il iubeste: 

Ce face Bogdan Mocanu după ce a părăsit "Puterea dragostei"!

Bogdan Mocanu face acum, după ce a ieșit din casa" Puterea dragostei", ce nu a putut să facă în timp ce era în Istanbul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este ceva absolut banal, însă nu te-ai fi așteptat la asta. Bogdan Mocanu a mâncat mici pe stradă, iar Jador l-a filmat și a făcut vlog.

Jador a mâncat și el salam și pâine. "Așa a fost copilăria mea", a spus Jador.

În vlogul lui Jador, el și Mocanu sunt asaltați pe stradă de fanii" Puterea dragostei".

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa "Puterea dragostei"

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa "Puterea dragostei" în Gala de duminică, pentru a-și trăi povestea de dragoste afară. Rămâne de văzut dacă iubirea lor va învinge, în cele din urmă.

Cât timp au stat în casă cei doi au avut mai multe certuri și chiar s-au despărțit în două rânduri, împăcându-se în cele din urmă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.