Ferhat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cum a fost surprins tanarul Ali Ersan Duru la sala de fitness, cu patratele la vedere!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 22:15
video Foto(9)

Ali Ersan Duru este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Ali Ersan Duru s-a născut în 1984 în Ankara, intr-o familie de contabili. Parintii sai l-au indrumat inca din adolescenta sa le urmeze in cariera, iar Ali Ersan nu a avut incotro si avea sa se conformeze, renuntand la marele lui vis de a deveni actor.


Peste ani, Ali Ersan a absolvit cu succes Universitatea Osmangazi, Departamentul de Finanțe, insa cu toate acestea tanarul a ramas cu gandul la actorie si a inceput sa joace ca actor amator intr-o trupa de actori a Universitatii.


Cu o ambitie extrema, Ali Ersan a decis sa revina definitiv la marea sa pasiune, actoria si s-a inscris la Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in anul 2008 a urmat cursuri de tehnici de acțiune de bază în dialog și comunicare si de educatie teatrala in cadrul Scolii private de actorie Șahika Tekand.

Ali Ersan Duru a inceput sa joace primele sale roluri pe scena Teatrului National din Istanbul, in anul 2010. In 2012, Ali a fost cooptat in distributia primului sau film artistic, intitulat "Çanakkale 1915", care i-a adus mare succes. In 2013 a urmat un alt rol important in serialul "Yağmurdan Kaçarken". Au urmat apoi alte cateva roluri care i-au marcat pozitiv cariera de actor, in serial precum "Bugünün Saraylısı", "Diriliş Ertuğrul" si "Kalbimin Sultani".


In anul 2018 a acceptat provocarea de a juca in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", rolul curajosului "Ferhat", un personaj ambitios si extrem de puternic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Tanarul actor Ali Ersan Duru a cucerit publicul feminin al serialelor turcesti cu trupul lui lucrat la sala de fitness. Iata cum are grija talentatul actor sa arate mereu impecabil:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.