Cum să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală prin masaj erotic

Author: O.P.
Actualizat: 21 nov 2019, 17:16

Probabil fiecare dintre noi s-a întrebat cel puţin o dată ce ar putea face pentru a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală, mai ales că ritmul alert al activităţilor la care suntem supuşi zilnic generează tot mai mult stres.

Indiferent dacă vorbim despre femei, bărbaţi sau despre cupluri luate ca întreg, nu putem trece cu vederea faptul că, odată cu trecerea timpului, apar modificări în ceea ce priveşte calitatea vieţii sexuale.

La o simplă căutare, internetul oferă o mulţime de remedii, însă de departe cea mai plăcută şi eficientă metodă este masajul erotic.

Beneficiile masajului erotic sunt multiple. Efectuată corect, şedinţa de masaj începe cu o parte de relaxare cu scopul de a pune sângele în mişcare şi de a ajuta la înlăturarea tuturor gândurilor şi a energiilor negative. Atmosfera trebuie să fie perfectă. Camera de masaj trebuie să fie un sanctuar al păcii, luminată difuz de lumânări şi învăluită de muzică relaxantă. Stările de inhibiţie vor fi de asemenea depăşite iar câştigarea încrederii în maseuză va deschide calea către impresionarea tuturor simţurilor, către partea erotică a masajului prin care se obţine îmbunătăţirea vieţii sexuale.

 

Masajul erotic pentru bărbaţi este cel mai popular. Domnii adoră să fie masaţi de trupul unei frumoase maseuze şi sunt fermecaţi de atingerile şi alunecările delicate şi totodată provocatoare ale acestora. Un masaj erotic bun este presărat cu tehnici de masaj tantric, tehnici ce aduc beneficii reale vieţii sexuale cât şi întregului organism. Masajul tantra efectuat corect reuşeşte să elimine blocajele, stimulează energia sexuală şi îl ajută pe cel ce primeşte masajul să se redescopere. Pentru cei ce doresc să încerce senzaţii tari, pot fi utilizate anumite tehnici de jelqing care au ca efect mărirea penisului şi sporirea virilităţii.

 

Femeile curajoase se pot delecta de asemenea cu un masaj special. Masajul erotic pentru doamne este un tip de masaj erotic pentru femeile curioase, deschise către noi provocări. Cunoscut sub numele de masaj yoni, a fost practicat de secole şi este definitoriu pentru conectivitatea erotică dintre două femei. Este o experiență erotică de masaj corporal feminin pe care orice doamnă modernă ar trebui să o aibă în vedere.

 

Masajul erotic pentru cupluri este o experienţă profundă în care ambii parteneri vor fi invitaţi să descopere o nouă şi incitantă dimensiune a relaţiei de cuplu, o experienţă senzorială de neegalat. Una sau două maseuze vă vor oferi un masaj cu o încărcătură energetică intensă ce va contribui la amplificarea energiei sexuale. În acelaşi timp maseuzele experimentate vor împărtăşi în timpul şedinţei de masaj sfaturi şi tehnici pe care le veţi putea aplica în viitor. Întrucât fiecare persoană este diferită, cu atât mai diferit este fiecare cuplu. Masajul erotic pentru cuplu reuşeşte cu succes să îmbrăţişeze preferinţele ambilor parteneri. Acest tip de masaj este remediul perfect pentru înlăturarea inhibiţiilor şi descoperirea celor mai ascunse forme de plăcere.

În cazul în care doriţi să vă delectaţi simţurile cu un masaj de senzaţie puteţi descoperi oferta salonului de masaj erotic VIP Obsession.

Aici aveţi la dispoziţie o colecţie specială de masaje erotice în care aveţi garanţia folosirii celor mai incitante tehnici de masaj efectuat de cele mai frumoase şi talentate maseuze.

Înţelegerea pe deplin a nevoii de discreţie, a alegerii şi a importanţei confortului clienţilor contribuie la definirea serviciilor salonului VIP Obsession, unice în Bucureşti prin modul de explorare şi stimulare senzorială.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.