Puterea dragostei, Bianca despre Livian: "Acest individ se comporta foarte urat"

Autor: L.S.
Actualizat: 25 nov 2019, 10:22

Bianca a fost intrebata cum se comporta Livian cu ea in afara emisiunii Puterea dragostei, dupa ce si-a incasat o palma si un sut in fund de la iubitul ei.

Bianca de la Puterea dragostei a decis sa spuna tot despre comportamentul iubitului ei, Livian. Mai multi fani au intrebat-o pe concurenta, prin intermediul retelelor de socializare, despre cum este Livian cu ea atunci cand nu este filmat.

Nu de putine ori s-a putut vedea la televizor ca Livian nu este nici pe departe un concurent comod pentru colegii si colegele de emisiune si ca atunci cand are ceva de spus devine foarte vocal si spune lucrurile fara menajamente.

Nici cu Bianca nu este altfel cand sunt in emisiune! Fanii au fost foarte mirati sa vada ca Bianca primeste palme sau suturi in fund de la Livian.

"Acest om, individ se comporta foarte urat in emisiune. O sa va surprind! Iar in afara se comporta foarte frumos. In acesta perioada, cand eu ma simt foarte rau, iubitul meu ma intreaba si ma asculta. Imi vars nervii pe el acum, dar inainte nu ma intelegea.

Fanii imi spun ca ar fi bine sa ma ocup mai mult de el (Livian).",
a spus Binca, intr-un vlog recent.

Citeste si: ȘOC la "Puterea dragostei": Livian și Bianca, în pragul despărțirii! Ce s-a întâmplat

Citeste si: "Bianca s-a culcat cu alt concurent decât Livian"! Ce concurentă de la "Puterea dragostei" a detonat bomba!

Citeste si: Imaginea cu Bianca NEMACHIATA care i-a speriat pe fani: ''Arata ca o betiva''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" In emisiune face pe durul. Aceste gesturi sunt de dragoste.", a comentat Bianca despre sutul in fund si palma pe care Livian i le-a dat.

"Sutul in fund e un adevar dureros, e ca si cum m-ar trezi la realitate, iar palma e o minciuna frumoasa. Cu palma el nu da tare, niciodata.", a mai spus Bianca despre comportamentul lui Livian.

" Livian doar face pe durul. El are nevoie de afectiune si dragoste.", si-a incheiat Bianca de la Puterea dragostei explicatiile despre comportamentul lui Livian.

Citeste si: Cu lacrimi in ochi, Livian de la Puterea dragostei a vorbit: "Cum va chinuiti voi sa imi faceti"

Citeste si: Mesajul lui Livian pentru toti cei care i-au spus ca nu o merita pe Bianca: nu s-a mai abtinut si a explodat: "M-ati pus la colt..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.