Care este secretul siluetei Siminei? Bruneta NU se mai ascunde: ''Am tot primit întrebarea : cum ai slăbit?''

Autor: O.P.
Actualizat: 26 nov 2019, 11:06

Simina a fost una dintre cele mai iubite si apreciate concurente din casa ''Puterea dragostei'' sezonul 1.

Care este secretul siluetei Siminei?

Desi avea cateva kilograme in plus, Simina a avut cei mai multi pretendenti in casa. Imediat dupa ce a iesit din emisiune, Simina s-a apucat de slabit. Dupa ce a reusit sa dea jos cateva kilograme, acesta a anuntat ca este insarcinata. Abia acum, Simina a dezvaluit secretul siluetei ei. 

Citeste si: Jador și Mocanu au rupt prietenia! Ce l-a supărat pe Jador: "Nu mai ești prietenul meu"

' 'De când am ieșit din emisiune am tot primit întrebarea: cum ai slăbit?!. Pot sa va zic ca am avut ajutor, m-a ajutat sa scap de kg destul de repede prin ambiție. Am ieșit din casa puterea dragostei și am colaborat si colaborez cu antrenamente acasa+ plan alimentar'', a scris Simina pe o retea de socializare. 

Desi nimeni nu credea in dragostea lor, Simina si Alex Zanoaga au demonstrat puterea dragostei si isi intemeieaza impreuna o familie superba. 

Citeste si: Bogdan Mocanu si dansatoarea manelistilor, Cristina Pucean, surprinsi IMPREUNA! Andra o sa moara de CIUDA!

Simina si-a cucerit fanii cu burtica de gravida, iar comentariile frumoase nu contenesc sa apara la fiecare postare a acesteia.

Deea Ghinescu nu s-a putut abtina sa nu ii lase un comentariu acesteia:' 'Esti superba''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina, declaratii de ULTIMA ORA despre sarcina

Invitati la ''Teo Show'', Alex a recunoscut ca el si Simina dorm mai mult separati din cauza ca sunt speriati sa nu pateasca copilul ceva. De asemenea, Simina a spus ca a avut ceva probleme cu sarcina si ii este putin teama sa doarma prea des cu Alex. 

Simina a mai spus faptul ca a mers cu mama si cu tatal ei sa afle sexul copilului, deoarece Alex nu a putut sa ajunga, insa el a fost primul caruia i-a dat vestea ca vor avea un BAIETEL.

Citeste si: Mary, prima FOTOGRAFIE cu burtica de GRAVIDA: ''E cat a Siminei!'' Fanii au asaltat-o imediat: ''Felicitari''

''Eu am ales impreuna cu sora mea un nume, iar Alex a ales un nume de sfant. Numele copilului va fi Dominic George!'', a spus Simina.

”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul.

Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

”Sunt în 19 săptămâni, am luat până acum în jur de 5 kilograme. Sarcina mea merge bine, bebelușul se mișcă de zici că am un popcorn în burtică. Nu am pofte, niciodată de când sunt însărcinată nu am avut pofte. O să fac un vlog săptămânal, să vorbesc despre bebe, despre evoluția sarcinii, despre cum mă simt, câte kilograme iau”, a spus Simina.