Servetelele Freshmaker, practice si mereu la indemana!

Author: B.M.
Actualizat: 26 nov 2020, 07:50

Foarte populare, practice si mereu la indemana, servetelele sunt nelipsite din orice casa, poseta sau buzunar.

Fie ca vorbim de servetele de buzunar, servetele intime, servetele de indepartare machiaj sau servetele pentru bebelusi, gama Freshmaker acopera toate nevoile si sunt foarte practice.

Servetele Freshmaker de buzunar, 15 bucati

Freshmaker servetele umede de buzunar, sunt acele servetele care se potrivesc cu orice vreme a anotimpului. Deoarece sunt micute si practice se pot lua in fiecare zi in geanta.

Ambalajul lor este viu colorat si elegant.

Acestea vin in 4 variante avand miros inedit de violete, trandafiri, musetel si mirosul clasic de prospetime. Curata si improspateaza pielea si pot fi folosite de intreaga familie, de la cel mai mic la cel mai mare, deoarece contin ingrediente curate, nu contin alcool si nu produc alergii. Freshmaker servetele umede de buzunar sunt alegerea favorita pentru utilizarea de zi cu zi.

Servetele intime Freshmaker (pe roz si negru)

Hei, ai auzit de servetelele intime Freshmaker?

Da, ai auzit bine, servetele pentru zona intima, pentru ca doamnele sa fie fresh oriunde si oricand!

Un pachet de servetele cu stil si eleganta care te ajuta sa iesi din impas atunci cand totul devine mai putin sigur. Nu trebuie sa te rusinezi, pachetul are un design care nu te va da de gol. In plus sunt imbogatite cu Vitamina E, iar ca se ne asiguram ca nu exista efecte adverse, servetelele au fost testate dermatologic.

Servetele indepartare machiaj Freshmaker

Indepartarea machiajului poate fi o catastrofa atunci cand nu ai ce iti trebuie la tine. Si lotiune si dischete si o crema de dupa demachiere - unde sa le pui pe toate, mai ales atunci cand esti si pe fuga!

Nu-i mai bun un servetel?

Freshmaker servetele umede, demachiante - nu numai ca iti indeparteaza machiajul cu o singura stergere, nu ocupa nici spatiu si iti si revigoreaza fata datorita extractului de ovaz si vitamina E. Intr-un pachet de servetele ai o rutina completa de demachiere si ingrijire.

Servetele pentru bebelusi Freshmaker

Gama de servetele Freshmaker pentru bebelusi – o gama larga de servetele umede de care mamicile si piticii lor au nevoie.
Pentru atunci cand scutecelul este jucaus, pentru atunci cand lapticul ’’fuge’’ din gurita sau atunci cand bebe nu are chef de baita.

Unele contin Aloe Vera, altele contin si lotiune, improspateaza pielea bebelusului, o lasa fina la atingere, absorb foarte bine, sunt emoliente si nu provoaca alergii.

Servetelele au un ambalaj jucaus care atrage privirea, se pot lua si la pachet atunci cand parcul este mai distractiv ca desenele animate, iar pentru un plus de siguranta unele au fost imbunatatite si cu capac ca sa nu se usuce.

TURKROM, lider in importul si distributia produselor cosmetice si pentru curatenie

Infiintata in 1994, TURKROM a fost de la inceput unul dintre liderii romanesti in importul si distributia produselor cosmetice si pentru curatenie, cat si un important pilon in ceea ce priveste importul, distributia si service-ul masinilor si echipamentelor de prelucrare a maselor plastice.

Am initiat un proces de modernizare pentru a ne consolida si mentine pe piata pozitia de lider, pentru a asigura viitorul calitativ financiar atat al clientilor nostrii cat si al nostru personal, pentru a reduce diferentele de standarde care sunt competitive la nivel international.

Eficienta, modernizarea, seriozitatea, corectitudinea, promptitudinea si calitatea produselor care corespund standardelor Uniunii Europene, a facut ca SC TURKROM SA sa fie importatore si distribuitoare a produselor furnizate de piata turceasca, dar si unica importatoare si distribuitoare in Europa si Balcani a sapunurilor de toaleta marca ROYAL LATHER SI SAVANNAH produse in Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Retea de distributie: Auchan, Metro, Supeco si retele de magazine private.

Ne puteti gasi si pe Facebook: https://www.facebook.com/TURKROM/

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.