O firma nu poate inregistra profit fara ajutorul serviciilor oferite de catre Realcont.ro!

Author: B.M.
Actualizat: 26 nov 2020, 09:05

Detinerea unei firme este unul dintre obiectivele pe care multi dintre noi si-l propun.

Pentru a atinge acest obiectiv si pentru a face performanta financiara cu firma este necesara foarte multa munca, perseverenta, ambitie, angajarea unui personal profesionist si apelarea la serviciile unei firme care ofera servicii de contabilitate. Indiferent de marimea firmei, serviciul de contabilitate este absolut necesar pentru ca firma sa desfasoare activitatea in conditii legale. De asemenea, apelarea la serviciile de contabilitate vor maximiza profitul obtinut de catre firma, lucru pe care cu siguranta si-l doreste orice proprietar de firma.

Motive pentru care orice firma are nevoie de servicii de contabilitate

Incercarea de a avea o firma fara ca in cadrul acesteia sa existe un contabil este practic o sinucidere din punct de vedere financiar. Acest lucru trebuie sa il cunoasca orice persoana care doreste sa detina o firma. Motivele principale pentru care contabilitatea este absolut necesara oricarei firme sunt urmatoarele:

  1. In primul rand, pentru a respecta legislatia aflata in vigoare in acest moment. Aceasta stabileste faptul ca orice firma care desfasoara o activitate economica, de pe urma careia obtine venit trebuie sa utilizeze serviciile de contabilitate. In cazul in care aceasta obligatie este incalcata proprietarul firmei va fi amendat drastic de catre organele competente in acest sens. O astfel de amenda poate fi atat de mare incat sa afecteze negativ activitatea firmei. Amenadarea persoanelor care conduc o firma care nu apeleaza la serviciile contabile se va incheia in momentul in care firma va intelege faptul ca serviciile contabile sunt absolut necesare pentru ca o firma sa poata functiona in deplina legalitate.
  2. Prin intermediul serviciilor de contabilitate pot fi aflate in detaliu informatii financiare despre firma. Acest detaliu este extrem de important pentru buna functionare a unei firme pentru ca prin intermediul informatiilor financiare oferite de catre serviciile de contabilitate pot fi indreptate greseli financiare. De asemenea, pot fi imbunatatite anumite aspecte astfel incat firma sa inregistreze un profit cat mai mare.
  3. Prin proiectiile financiare obiective pe care le ofera serviciile de contabilitate pot fi create strategii pe termen scurt, mediu si lung. Aceste strategii se bazeaza pe informatii obiective, fapt care contribuie la elaborarea unor strategii cat mai profesioniste.

Serviciile de contabilitate pot fi externalizate

Pentru ca o firma sa aiba parte de servicii de contabilitate nu este obligatoriu crearea unui departament de contabilitate in cadrul firmei. Exista si posibilitatea de a externaliza aceste servicii. De fapt, in foarte multe situatii este mult mai ieftin ca aceste servicii sa fie externalizate, acesta nefiind singurul avantaj oferit de catre apelarea la serviciul de externalizare a serviciilor de contabilitate.

Cu o experienta de 15 ani in domeniul serviciilor de contabilitate dar si cu o echipa compusa doar din persoane profesioniste, calificate la cel mai inalt nivel, www.realcont.ro este cea mai buna varianta pentru firmele care au nevoie de servicii de contabilitate.

Avantajele oferite de catre Real Cont

Real Cont Audit pune pe primul loc nevoile clientilor, acest lucru fiind unul dintre elementele care fac ca aceasta firma sa fie preferata de un numar foarte mare de clienti. Profesionalismul dovedit de catre personalul care lucreaza in cadrul acstei firme, acordarea unei atentii deosebite nevoilor clientilor, tratarea acestora individual sunt cateva dintre criteriile care fac ca aceasta firma sa fie alegerea unui numar foarte mare de clienti care au nevoie de servicii de contabilitate. Prin apelarea la serviciile oferite de catre Real Cont Audit, clientii vor avea parte de urmatoarele avantaje:

  1. Costuri reduse. Spre deosebire de costurile generate de catre angajarea unui contabil in cadrul firmei, apelarea la serviciile oferite de catre Real Cont Audit scade costurile cu pana la 50%.
  2. Posibilitatea de a apela la o gama variata de servicii de contabilitate. Indiferent de serviciile de contabilitate necesare, personalul din cadrul firmei Real Cont Audit va raspunde prezent pentru ca acestia sunt capabili sa ofere o gama variata de servicii de contabilitate.
  3. Membrii personalului care lucreaza in cadrul acestei firme sunt membri in diverse asociatii de contabilitate, fapt care le confera acestora un nivel de competenta extrem de ridicat.
  4. Economie de timp. Prin apelarea la serviciile de contabilitate oferite de catre Real Cont Audit se castiga timp care poate fi utilizat pentru atingerea altor obiective.
  5. Incheierea unui contract prin care firma care apeleaza la serviciile de contabilitate este acoperita din punct de vedere financiar in cazul in care serviciile de contabilitate contractate aduc vre-un prejudiciu.

Servicii de contabilitate

Real Cont Audit ofera o gama variata de servicii de contabilitate, cateva dintre acestea fiind:

  • - Inregistrarea documentelor;
  • - Evidenta analitica si sintetica;
  • - Evidenta mijloacelor fixe;
  • - Calculul impozitului pe venit;
  • - Intocmire bilant;
  • - Reprezentare Administratia Finantelor Publice;
  • - Reprezentare Registul Comertului;
  • - Certificat de atestare fiscala;
  • - Salarizare personal;
  • - Consultanta afaceri;
  • - Consultanta fiscala;
  • - Consultanta management;
  • - Inregistrare sediu social;

Concluzii

Serviciile de contabilitate sunt absolut necesare pentru buna functionare a oricarei firme, indiferent de marimea acesteia. Pentru ca avantajele oferite de catre apelarea la serviciile unei firme de contabilitate sa fie cat mai numeroase este necesar ca firma de contabilitate aleasa sa fie capabila sa ofere servicii de contabilitate profesioniste si indreptate catre client. Serviciile oferite de catre firma Real Cont Audit sunt alegerea perfecta pentru firmele care doresc sa evolueze intr-un mod pozitiv din punct de vedere financiar.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.