ȘOC pentru Zănoagă! Simina încă vorbește cu Jador deși e însărcinată! Dezvăluiri bombă

Autor: A.I.

Două fane ale emisiunii "Puterea dragostei", care comentează diverse acțiuni ale concurenților într-un vlog, au emis o ipoteză incredibilă!

Potrivit acestora, Simina încă vorbește cu Jador! Ele au argumentat acest lucru prin faptul că Simina, atunci când s-a certat cu Alex Zănoagă, l-a sunat pe Jador pentru a-l ruga să locuiască la el. Se întâmpla chiar după ce ea aflase că este gravidă cu Alex Zănoagă.

"Sigur s-a întâlnit cu el. Nu avea cum, dacă Simina l-a sunat pe Jador că vrea să locuiască la el că s-a certat cu Alex Zănoagă, clar au mai vorbit.

O suni pe mama ta, pe tatăl tău, dar nu-l suni pe fostul cu care n-ai mai vorbit. Deci ei clar au mai vorbit", au fost de părere cele două fane "Puterea dragostei".

"Jador e tată"! S-a detonat bomba despre îndrăgitul concurent

S-a aruncat bomba despre Jador de la" Puterea dragostei": el ar aștepta un copil, susțin unele voci.

Totul ar fi legat de ceea ce s-a mai spus, că Georgiana ar fi iubita lui de acasă și că ea ar fi însărcinată. Astfel, Jador ar aștepta un copil, potrivit zvonurilor lansate de unii fani ai emisiunii" Puterea dragostei".

Inclusiv Alex Zănoagă dădea de înțeles că  Georgiana ar fi gravidă, susținând că artistul are în mod cert o relație cu ea.

Au apărut imagini cu Georgiana, iubita de acasă a lui Jador!

Au apărut pe internet imagini cu Georgiana, cea despre care Ella spunea că este iubita de acasă a lui Jador.

Ella a vorbit în emisiune despre ea, iar Alex Zănoagă și Raju confirmă că Georgiana este iubita lui Jador.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Minte lumea că nu este cu ea, dar când o sa-i crească burta o să se vadă burta", a spus Alex Zănoagă, fostul rival al lui  Jador  la inima Siminei.

"Melodia cu în curând o să fim trei poate este pentru iubita lui, cea cu care este de 6 ani", a spus și Raju.

”Georgiana, așa am înțeles că o cheamă, sau cum s-o numi…Vă spun, căci știu! Simina, când era la începutul legăturii cu Jador, i se trimiteau poze cu tânăra și manelist! El nega că ar

avea o legătură, și îi spunea că este contabilă, că nu poate să o lase singură, că trebuie să o ia și să o ducă în anumite locuri, nimic de iubire. Dar…nu cred, era ceva de atunci, chiar erau împreună la vremea respectivă”, a spus Zănoagă la Wowbiz.ro.

Citeste si: Ștefania de la "Puterea dragostei" e schimbată total! Cum arată acum! Și-a făcut operații estetice?!

Citeste si: "Jador e tată"! S-a detonat bomba despre îndrăgitul concurent de la "Puterea dragostei"! Cine e mama copilului

Citeste si: Andy, apel disperat pe Facebook: "Ajutor! E extrem de urgent"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.