Cea mai grea alegere pentru Gulperi: libertatea sau familia! Ce decizie va lua aceasta veti putea afla in episodul de ASTAZI al serialului "Gulperi", difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 nov 2019, 10:39
video Foto(7)

Socata de propunerea lui Yakup, Gulperi este fortata sa aleaga intre fiica sa si propria-i libertate.

Boierul Yakup este increzator si spera ca astfel, cu aceasta conditie impusa, isi va putea recupera nepotii pentru totdeauna.

Cea mai grea alegere pentru Gulperi: libertatea sau familia!

In tot acest timp, Gulperi este tot mai hotarata sa nu renunte si gata sa plateasca pentru aceasta cauza. Avocatul Kadir, cel care ii este alaturi lui Gulperi, isi da seama ca aceasta se afla in primejdie si se ingrijeste de problemele survenite.

Un secret bine ascuns este pe cale sa il dea in vileag pe Yakup, lucru care o va avantaja pe Gulperi, in lupta pentru custodia copiilor… Cu toate acestea, o noua provocare o va astepta pe Gulperi, nevoita fiind sa ii faca fata cu brio pentru a nu cadea in capcana intinsa…

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati un nou episod al serialului “Gulperi”, difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", poveste de dragoste ca-n filme! Iata pe cine iubeste celebra actrita Oyku Gurman, in viata reala!

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum a fost surprins celebrul Sinan Tuzcu alaturi de cea care i-a marcat existenta!

Citeste si: Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o ţărancă pe câmp!”

“Gulperi”, o poveste impresionanta despre speranta si puterea de a merge mai departe!

Pentru Nurgul Yesilcay, interpretarea acestui rol a insemnat o adevarata lupta interioara; iata ce a marturisit actrita despre aceasta experienta:

“<Gulperi> aduce in prim plan o poveste curajoasa care ma solicita mult din punct de vedere emotional. Va reusi, oare, Gulperi sa recastige inima copiilor ei care ajung sa o urasca dupa ce le este inoculata ideea ca mama lor i-ar fi parasit? Trebuie sa recunosc ca rolul pe care il interpretez ma consuma, sunt mama la randul meu si, nu

de putine ori, m-am pus in situatia in care ma intrebam ce m-as fi facut daca traiam cu adevarat aceasta drama prin care trece eroina serialului?”, a subliniat celebra actrita Nurgul Yesilcay.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.