Scene socante in casa "Puterea dragostei": Ella sare sa o bata pe Mariana! Afla pana unde va ajunge conflictul celor doua rivale si ce pedeapsa risca Ella dupa incidentul provocat, SAMBATA, intr-o editie incendiara, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 nov 2019, 18:57
video Foto(5)

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata la ce transformare inedita a recurs tanara si cum arata acum!

Citeste si: Bombă pentru fanii "Puterea dragostei"! Anunțul făcut astăzi: ""Sunt însărcinată! Am păstrat această veste până..."

Citeste si: Cum arata Bianca de la Puterea Dragostei fara machiaj: zici ca e alta persoana! Dupa ce o sa vada imaginile Nelson Mondialu o s-o desparta de Livian

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.