Fotografia care spune totul! Iata cum se privesc Ella si Marius si ce anume exista de fapt intre cei doi!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 nov 2019, 14:53
video Foto(5)

Marius a revenit recent in casa "Puterea dragostei" si este hotarat sa isi intalneasca marea iubire.

Marius a intrat cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei", in urma cu o luna si parea hotarat sa isi gaseasca jumatatea.


Marius a fost extrem de sincer inca de la inceput si le-a marturisit fetelor ca ultima lui relatie serioasa s-a incheiat in urma cu doi ani.
"Sunt din București, din Rahova. Ultima relație s-a terminat acum doi ani. Am 30 de ani", le-a spus Marius fetelor.

Fetele au fost curioase de ce nu si-a mai făcut nicio relație în ultimii doi ani si au inceput sa il descoasa.


De curand Marius a revenit in casa "Puterea dragostei", mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca jumatatea. Inca din prima zi, Marius a dat semne ca o place pe Manuela si de data asta este dispus sa incerce mai mult sa o cucereasca, mai ales dupa ce aceasta s-a despartit definitv de Ricardo.

Citeste si: Scene socante in casa "Puterea dragostei": Ella sare sa o bata pe Mariana! Afla pana unde va ajunge conflictul celor doua rivale si ce pedeapsa risca Ella dupa incidentul provocat, SAMBATA, intr-o editie incendiara, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca, jignită de Nelson Mondialu? Cât de supărată este iubita lui Livian și ce i-a propus Andreea Mantea

Citeste si: Scene fierbinți cu Ricardo și Deea la "Puterea dragostei"! El s-a urcat pe ea și... Ce a urmat


Insa dupa doar cateva zile de tatonari cu Manuela, Marius pare ca s-ar orienta catre nimeni alta decat Ella, care se pare ca de asemenea reprezinta o prezenta agreabila pentru el si pe care isi doreste sa o cunoasca mai mult pana sa se
hotarasca sa formeze un cuplu in casa.
Recent, Marius a publicat pe contul lui de socilizare o imagine inedita, in care apare alaturi de Ella, pe care o priveste adanc in ochi, cu o privire extrem de tandra. Iata imaginea care a facut senzatie printre fanii concurentului in mediul virtual:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.