"Andra este însărcinată"! Adevărul despre anunțul care i-a șocat pe fanii "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 13:55

"Andra este însărcinată", a fost anunțul care i-a șocat pe fanii "Puterea dragostei" săptămâna trecută.

Acum s-a aflat adevărul! Andra nu este însărcinată, au dezvăluit pe vlog două persoane foarte informate, fane ale emisiunii "Puterea dragostei", care găzduiesc și o emisiune online despre show-ul de la Kanal D.

"Hai să lămurim subiectul ăsta. Nu este însărcinată Andra pentru că dacă era însărcinată ne spunea. Dacă ar fi, s-ar bucura foarte tare, ar păstra copilașul și ar fi o familie foarte fericită", au susținut prietene cu numeroși concurenți de la "Puterea dragostei", printre care și Andra. 

"Se iubesc", au mai susținut ele.

Puterea dragostei: "Andra este însărcinată"! Adevărul despre anunț

În dreptul unei fotografii cu Andra și Mocanu a apărut un anunț șoc, potrivit cărora cei doi s-ar pregăti să devină părinți.

"Da, sunt însărcinată, am păstrat această veste până am fost sigură", a fost textul scris în dreptul unei poze cu Andra și Mocanu.

Ei bine, acum s-a aflat adevărul despre anunțul respectiv, și anume că acesta nu este adevărat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador și Mocanu s-au certat: "Nu mai ești prietenul meu"

Mocanu a povestit într-un live că  Jador s-a supărat pe el  și a dezvăluit și motivul.

Jador, Mocanu și Andra au fost în club, iar Mocanu și Andra au plecat, la un moment dat, lăsându-l acolo pe Jador. Acesta s-a supărat.

Mocanu a explicat tot într-un live făcut din Germania.

El a mărturisit și că l-a împăcat ulterior pe Jador.

"Sunt în Germania, nici nu știu unde sunt în Germania. Stați liniștit, mânjilor, că ăsta-i de la Andra (n.r.: semn). Să fie sigură că nu agăț nimic pe aici.

Da, e supărat că el s-a dus în club, am fost și noi și la un moment dat nu l-am mai văzut. Andra mi-a zis că o țin în frig, am plecat și mi-a dat Jador mesaj, că unde ești, că dacă nu te întorci nu mai ești prietenul meu.

Măi, nebunule, te-am așteptat... dar l-am împăcat", a povestit Mocanu în live.

Citeste si: Nelson Mondialu se DESPARTE de Liana, mama lui Livian! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp!

Citeste si: Andreea Pirui a revenit la "Puterea dragostei"! Șoc total pentru o concurentă: pe cine a invitat blonda la dans

Citeste si: Surpriză totală! Fizz și-a prezentat oficial iubita! Nu, nu este Bia

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.