Chec de post. Reteta celui mai pufos chec de post

Autor: L.S.

Iata cum faci cel mai pufos si rapid chec de post. Nimeni nu va sti ca nu contine oua si lapte

Chec de post. Ingrediente:

1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana apa
2 cani faina
1 lingura zahar vanilat
1 praf de copt
2 linguri cacao neagra
2 linguri dulceata de zmeura
3 linguri nuca de cocos

Citeste si: Reteta sarmale de post. Cele mai bune 5 retete de sarmalute de post

Citeste si: Cozonac de post cu rahat. Reteta celui mai pufos cozonac de post

Citeste si: Biscuiți de post cu ciocolată. Reteta desertului tau preferat

Chec de post. Mod de preparare:

Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2.

In una din ele punem cacaoa si dulceata de zmeura si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos.

Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem cele 2 compozitii, alternandu-le.
Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute, pana suprafata checului devine ferma si apar crapaturi. Se face proba cu scobitoarea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.

sursa: dulciurifeldefel

Citeste si: Rețetă caltabos traditional. Asa faci cel mai bun caltabos

Citeste si: Prajitura cu morcov. Reteta de post a desertului de vis