Jador, împreună cu Andreea Curiman? Cuplul la care nu te-ai fi gândit vreodată! Ce dovezi sunt pentru relație

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 19:40

Tot mai multe fete sunt vehiculate ca potențiale iubite ale lui Jador. Ultimul nume este unul cu totul și cu totul neașteptat, Andreea Curiman.

Cei doi s-au întâlnit în afara, iar Andreea l-a pupat. Un colaj cu două fotografii cu ei doi a apărut pe internet, iar lumea a început deja să comenteze.

"Mariana, ce spui de această poză? Jador nu te vrea", a reacționat cineva la colajul respectiv.

Mocanu și-a luat super-mașină! Ce bolid conduce! A testat-o și Jador! VIDEO

Bogdan Mocanu s-a scos! Și-a luat o super-mașină, pe care o adoră să o conducă! Câștigătorul" Puterea dragostei" sezonul 1 a făcut un vlog cu Jador în

dreapta.

Mașina este, de fapt, a lui Jador, însă o conduce Mocanu, fiindcă Jador nu prea are timp să meargă cu ea.

"Ăsta, fiți atenți ca să vedeți cât de nașpa e. Eu mi-am luat mașină și eu nici măcar nu pot să merg cu ea, merge el cu ea", a spus Jador.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce să faci, mă, nebunule, dacă tu nu știi să o conduci", a replicat Mocanu.

"El e șoferul meu", a spus Jador.

Mocanu a glumit, dându-i emoții lui Jador. "Vrei să mă bușesc cu ea?", l-a amenințat, în glumă, Mocanu pe Jador. Jador a avut ceva palpitații când a început Mocanu să accelereze.

Ella a spus adevărul despre relația cu Jador! Povestea lor de dragoste continuă! 

Ella a făcut un  live  în care a dezvăluit care este stadiul relației ei cu Jador. Artistul a părăsit temporar emisiunea din pricina unei probleme medicale.

"Voi veni acasă în momentul în care voi fi sigură (n.r.: că are o relație cu Jador). Eu nu mă pot descalifica pentru un om care în două zile își poate schimba opțiunea.

Dacă aș ști că el are nevoie de mine, mâine am plecat și el știe sigur, nu mai trebuie să-i spun eu.

Faza cu încrederea, e totul de TV, nu e vorba de nicio încredere. Ori are pe cineva acasă, ori vrea el să o ardă așa, să fie un motiv.

Atât m-a bombardat că nu merg acasă! Nu merg acasă că nu sunt sigură. Știe ce are de făcut, în momentul de față lucrurile nu sunt prea ok, ne-am certat un pic, suntem amândoi orgolioși. Știu că sunteți curioși pentru că el a plecat din emisiune, povestea noastră a continuat și vreți să știți.

Până el nu decide să vorbească prea mult, eu atât am avut de spus", a spus Ella într-un live.