Horoscop saptamana 09 - 15 decembrie 2019. Zodia care primeste inspiratie divina

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 20:35

Horoscopul saptamanii iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie. Pe tine ce te asteapta in saptamana 09 - 15 decembrie 2019?

Horoscop saptamana 09- 15 decembrie 2019. Zodia Berbec

In aceasta perioada te vei concentra mai mult ca oricand pe cariera si pe realizarea celor mai arzatoare dorinte. De la visare la realizare este doar un pas mare? Posibil sa fie adevarat, daca acest pas include multa actiune si determinare, spun astrele.

Horoscop saptamana 09- 15 decembrie 2019. Zodia Taur

Per total, vei avea parte de o saptamana buna.

Prima parte a saptamanii va fi guvernata de sfera secretelor, iar aici tu vei fi cel care va detine controlul, pentru ca informatiile vor veni spre tine, iar tu vei fi cel care va decide incotro sa le indrepti, catre cine sa le distribui. In cea de-al doua parte a saptamanii te vei concentra mai mult pe activitatile care au nevoie de imaginatie, de creativitate, dar si de ceva mai multa disponibilitate din partea ta.

Citeste si: Culoarea anului 2020- elegantă prin simplitate, denotă încredere şi profunzime

Citeste si: ASTROLOGIE- Rezolutia lui 2020 pentru fiecare zodie. Spune cuvintele potrivite ca sa ai un an cu impliniri

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 09- 15 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Fii creativ! Asta este cel mai important indemn pe care il au astrele pentru tine in aceasta perioada. Este un cadru astral excelent daca te gandesti la dezvoltarea ta personala, daca iti doresti sa avansezi in cariera, dar si sa-ti maresti veniturile, sustin astrele.

Horoscop saptamana 09- 15 decembrie 2019. Zodia Rac

Cuvintele cheie pentru aceasta saptamana: informatii, adevar, puzzle, vesti. Este perioada surprizelor de toate felurile si care vor avea un impact aproape in toate sferele. De aceea, ar fi bine sa te astepti la cateva schimbari in rutina de la serviciu, la cateva discutii serioase cu partenerul de viata, dar si la cateva reposnabilitati in plus in sfera afacerilor externe. Partea frumoasa este ca vei reusi sa faci fata cu brio la toate provocarile aparute!

Horoscop saptamana 09- 15 decembrie 2019. Zodia Leu

Aceasta saptamana va fi despre emotii, despre un cumul care, fie sta sa erupa ca un vulcan si sa inundeze in jurul sau multe nemultumiri, fie reuseste sa imprastie gratios pace si liniste in jur. Tu esti cel care detine controlul, de aceea, ai grija cum le gestionezi, te atentioneaza astrele.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: 3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

 

Taguri: