"Ești activă de la 16 ani"! Livian a răbufnit și a spus tot ce știe despre Andreea! Ce a dezvăluit despre ea este uluitor

Autor: A.I.

Andreea a intrat în conflict cu Bianca și Livian. După mai multe schimburi dure de replici, Livian a răbufnit.

"Bani cred că ai că tu ești activă de la 16 ani... în showbiz", i-a spus, enervat, Livian Andreei, punând ghilimele atunci când a folosit termenul "showbiz".

"Bianca se vinde pe bani"! Andreea, acuzații dure

Războiul dintre Andreea și Bianca a atins cote nebănuite chiar în Gala de 1 decembrie. Deși trebuiau să sărbătorească, Andreea și Bianca s-au contrat dur.

Andreea a calificat-o drept "femeie ușoară" pe Bianca.

Întrebată de  Andreea Mantea  ce înțelege prin asta, Andreea Oprică a spus că înțelege "o femeie care se vinde pe bani".

Andreea Mantea i-a cerut dovezi. "Cu cine s-a culcat Bianca pe bani cu cineva din această emisiune?", a întrebat Andreea Mantea. "Nu știu, că nu am dovezi", a răspuns Andreea Oprică.

"Am poze penibile rău de tot", a spus Andreea despre Bianca, referindu-se la o poză cu o banană care circulă pe net cu Bianca.

Bianca a dezvăluit și adevărul despre acea poză care circulă pe net.

Bianca, jignită de Nelson Mondialu? Cât de supărată e iubita lui Livian

Bianca ar fi fost jignită  de tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, într-un vlog, în ciuda faptului că el a spus că toate atacurile au fost, de fapt, false.

Andreea Mantea  a prezentat subiectul în emisiune.

Totodată, prezentatoarea show-ului" Puterea dragostei" a venit cu ideea ca și Bianca să facă un vlog despre "socrul" ei, însă Bianca nu își dorește acest lucru.

Andreea Mantea: Am auzit că tatăl tău (n.r.: Nelson Mondial) a făcut un vlog

Livian: Ca să fie foarte clar, mă duc și de sărbători acasă, stau și cu Bianca

Andreea Mantea: Este posibil să o fi jignit pe Bianca pe acel vlog?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian: Știți că este foarte bogat la vorbe și da, este probabil

Andreea Mantea: Tu ai vorbit ieri cu el?

Livian: Nu

Andreea Mantea: Dar cu mama ta ai vorbit?

Livian: Cu mama am vorbit, dar nu despre subiectul ăsta

(...)

Bianca: Pe mine nu mă afectează ce spune el, vă spun sincer. Nu mi se pare că mi se adresează mie, nu mă simt și mi se pare că vorbește așa...

Cred că îi vrea binele

Livian: Ăsta-i stilul lui, doamna Andreea

Bianca: Mi se pare că vrea să mă testeze pe mine. Dacă pe mine m-ar afecta și m-aș despărți de Livian ar însemna că nu-l iubesc

Andreea Mantea: Dar dacă ai face și tu un vlog?

Bianca: N-am ce să zic de rău

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.