Alege mașini de brodat eficiente, cu modele diverse de broderie computerizată!

Author: B.M.
Actualizat: 27 nov 2020, 02:05

Ești pasionată de brodat și vrei să îți deschizi un mic atelier, în care să realizezi articole vestimentare cu totul deosebite, obținute prin această tehnică?

Cum o astfel de activitate manuală ia foarte mult timp, iar tehnologia a evoluat enorm, îți recomandăm să investești în câteva mașini de brodat semi-profesionale, care te vor ajuta să personalizezi și înfrumusețezi un număr mare de produse textile într-un timp scurt.

Eficiența, execuția impecabilă a produselor finite și timpul de lucru redus sunt, cu siguranță, cele mai importante avantaje oferite de utilizarea acestor echipamente. Însă nu despre avantaje vom vorbi în cele ce urmează, ci despre criteriile pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când te-ai hotărât să achiziționezi câteva mașini de brodat.

3 criterii de alegere a unor mașini de brodat eficiente

Având în vedere că investiția într-un astfel de echipament este una considerabilă, te sfătuim să alegi corect mașina de brodat, în funcție de nevoile tale și de performanțele pe care vrei să le obții. O documentare bună înainte de a face acest pas este esențială, așa că nu ar strica să parcurgi și informațiile următoare.

1. Să fie un model hobby, semi-profesional sau profesional?

Dacă brodatul este o pasiune pe care vrei să o experimentezi acasă, atunci nu e cazul să investești într-un model costisitor. O mașină pentru broderie computerizată ieftină, cu un număr moderat de pattern-uri digitale (30, maximum 50 de cusături ornamentale), este exact ceea ce ai nevoie pentru o utilizare de tip hobby.

În cazul în care ai o mică firmă de confecții brodate, cea mai indicată este o variantă semi-profesională, capabilă să ofere mai multe tipuri de cusături și prevăzută cu un soft de broderii ce poate să asigure până la 150-200 de modele.

Afacerea ta constă într-o fabrică de brodat? Atunci soluția o reprezintă mașinile profesionale, cu peste 200 de modele de broderie computerizată. Sunt cele mai costisitoare, însă totodată asigură un volum de lucru impresionant, într-un timp record. 

2. Ce tip alegi: 2 în 1 sau specializate?

Indiferent de nivelul la care desfășori această activitate, poți opta pentru o mașină care doar să brodeze sau pentru una care să facă mai mult de atât – de exemplu, să-ți permită să realizezi un articol vestimentar de la A la Z.

Dacă te orientezi spre o mașină 2 în 1, de cusut și brodat, vei putea să asamblezi articolul în stadiul de tipar, să îl surfilezi, decorezi și chiar să îi aplici diferite accesorii. Cât privește mașinile specializate, concepute exclusiv cu program de broderie și destinate utilizării intensive, acestea sunt recomandate pentru atelierele axate pe tehnica brodatului.

3. Ce funcții și accesorii să aibă?

Pe lângă brodat, o astfel de mașină poate să aibă și funcții de surfilat, cusut și chiar quilting.

Foarte important este să verifici dacă produsul ales include: control electronic, reglare preferențială a tensionării firului de ață, mecanism de inserare rapidă a bobinei, funcție de rotire a modelului brodat, funcție de scalare, viteză optimă de brodare, de peste 200 de împunsături pe minut.

De asemenea, accesoriile au și ele un cuvânt important de spus atunci când vine vorba de alegerea unei mașini de brodat performante. Bobinele, acele, ghergheful și clemele de stabilizare a bobinelor sunt componente obligatorii.

Pe masinidecusut.ro găsești mașini de brodat Brother la prețuri foarte bune

Dacă ai un mic atelier de croitorie pe care vrei să-l înnoiești cu mașini de brodat mai eficiente sau dacă pur și simplu ți-ai propus să experimentezi tehnica broderiilor, pentru a conferi mai multă personalitate creațiilor tale vestimentare, înseamnă că ai nevoie de o mașină de brodat Brother.

Pe mașinidecusut.ro găsești, la preț accesibil, modelul Brother Innov-is M240ED! Acesta are 125 modele de broderie prestabilite, 45 modele de broderie cu licență Disney, 7 fonturi de scriere brodată, monograme (litere brodate) în 3 mărimi diferite, ecran LCD cu touchscreen COLOR, blat de lucru pentru broderie detașabil și până la 400 de împunsături pe minut.

Pentru mai multe informații despre acest produs și pentru a vedea și compara multe alte modele, intră pe masinidecusut.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.