Nuntă în toată regula la "Puterea dragostei"! Andreea Pirui s-a căsătorit cu Marius! Cine a furat mireasa! Imagini VIDEO bombă

Autor: A.I.

Andreea Pirui s-a căsătorit cu Marius la "Puterea dragostei", într-o ceremonie cu care concurenții emisiunii ne-au obișnuit deja.

"Nunta" a fost oficiată de Cătălin, iar Andreea Pirui a fost și furată, de către Iancu și Ricardo.

Marius a spus înainte de ceremonia organizată de concurenți că nu-l mai interesează Manuela și că se simte atras acum de Andreea Pirui.

Marius și Pirui, cuplu bombă la "Puterea dragostei"!

Marius și Andreea Pirui ar putea forma un cuplu bombă la" Puterea dragostei"!

Cei doi s-au fotografiat ținându-se în brațe, iar fanii au remarcat că cei doi se potrivesc.

"Se potrivesc, sunt frumoși", au susținut mulți fani, în timp ce au fost și păreri că cei doi nu s-ar potrivi. "Se potrivesc toți cu toate de-a valma, nu se mai știe cine cu cine este. Doar Livian cu Bianca sunt cuplu", a scris cineva.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius, în depresie fiindcă Turcu poate reveni la" Puterea dragostei"?

O concurentă de la" Puterea dragostei" susține că  Marius a intrat în depresie  de când a aflat că Turcu ar putea intra în casă!

Este vorba despre nimeni alta decât Manuela, care ar fi trebuit să formeze un cuplu cu Marius, însă lucrurile au tărăgănat.

Manuela și Marius s-au și contrat în emisiune, el fiind deranjat de afirmația ei, potrivit căreia el ar fi intrat în depresie atunci când a auzit că Turcu poate reveni la "Puterea dragostei".

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.