A MURIT! Raluca Munte a facut anuntul cu durere in suflet: ''Sa te odihnesti in pace!''

Autor: O.P.
Actualizat: 11 dec 2019, 13:14

Fosta concurenta ''Puterea dragostei'', Raluca Munte, este devastata.

Aceasta a postat un mesaj de doliu pe o retea de socializare, semn ca cineva apropiat ei a trecut in nefiinta. 

''O sa imi lipsesti! Sa te odihnesti in pace!'', este mesajul scris de aceasta, pe un fundal negru alaturi de o lumanare. 

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei" s-a apucat de cantat? Iata cum a fost surprinsa concurenta pe scena, alaturi de Culita Sterp!

Citeste si: Turcu, iubitul Roxanei de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Citeste si: Andreea Pirui, declaratia care a aruncat internetul in AER: ''Nu-i prietena mea''

Raluca Munte s-a despartit de iubit

Raluca si iubitul ei, Origen, s-au despărțit. Cei doi mergeau tot timpul împreună, peste tot, dar de câteva săptămâni Raluca apare singură.

Mai mult decât atât, Raluca nu mai are fotografii cu el pe rețelele de socializare și nici video-uri. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra a facut anuntul OFICIAL despre despartire: ''Cu părere de rău pt unii, că eu și iubitul meu Bogdan Mocanu...''

Raluca s-a împăcat cu Origen la scurt timp după ce s-a despărțit de Ricardo. Cei doi merseseră într-o superbă vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți urmăritorii lor. 

La scurt timp dupa despartire, Raluca a decis sa isi scoate unul dintre tatuaje.

Aceasta a postat imagini cu procedura pe o retea de socializare.

Raluca si-a intrebat fanii daca ar trebui sa se intoarca sau nu la ''Puterea dragostei''. Intr-un procent covarsitor, fanii au votat ca ea sa se intoarca in emisiune.

Citeste si: Mariana a recunoscut ca NU mai este virgina! Cum s-a dat de GOL pe live!

''Nu am fost pregatita sa spun lumii ca sunt singura.

Imi cer scuze! Asa a fost sa fie! Nici acum nu am fost pregatita sa zic chestia asta, insa prea multa lume ma intreaba si deja se pun tot felul de suspiciuni. Ideea e ca sunt foarte bine si toata energia mea mi-a canalizez pe viitor'', le-a zis Raluca urmaritorilor ei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.