Ella, amenințată de mama Marianei! A arătat mesajele! Uite ce a putut să îi scrie!

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 04:55

Ella a mărturisit că a fost amenințată de mama Marianei. Bruneta a arătat mesajele în fața camerelor de la "Puterea dragostei".

"Uitați mesaje de la mama Marianei, cum mă amenință încontinuu. Că mătură cu mine tot Istanbulul. 

Și i-am zis frumos: "M-aș uita în oglindă". Ar trebui, doamnă dragă, să o educați să nu ne mai instige la violență, să nu ne mai provoace să avem discuții pe care mai apoi le regretăm, dar o jignim pe moment, că suntem oameni.

Așa că învățați-o, ca o mamă, eu așa aș face pentru copilul meu, deși nu am copii.

Pe viitor, dacă Dumnezeu mă va binecuvânta cu un copil să știu să îl educ cum trebuie", a spus Ella, în emisiunea "Puterea dragostei" de la Kanal D.

Jador, decizie șoc legată de Ella!

Jador, care se află într-o pauză temporară de la" Puterea dragostei" din cauze medicale, a făcut un anunț șoc despre Ella.

Deși păreau că vor fi din nou împreună, apropierea Ellei de Alex se pare că i-a fost fatală lui Jador, care a anunțat că nu mai vrea să aibă nicio treabă cu ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu mă mai interesează", a spus Jador, referindu-se la Ella. 

De partea cealaltă, Ella a fost la un pas să se sărute cu Alex în emisiune, în timpul intervenției telefonice a lui Jador.

"Mă doare pe mine, Jador, darămite pe tine", i-a spus  Andreea Mantea  lui Jador, care privea înmărmurit apropierea Ellei de Alex.

Ella, acuzată că a spionat-o pe Denisa la hotel! Ce a urmat

Ella și Denisa sunt în război! Ella este acuzată că a spionat-o pe Denisa la hotel. Bruneta neagă și a încercat să clarifice lucrurile cu Iancu.

După acuzațiile care i s-au adus, Ella l-a chemat pe Iancu în grădină pentru a discuta cu el.

"Fata aberează! Îmi pare rău pentru ea, are 23 de ani! Adu dovadă", i-a spus Ella lui Iancu în grădină.

Acesta i-a ținut partea iubitei sale, Denisa.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.