Bianca a dezvăluit secretul Marianei din casa Puterea Dragostei: are un altar pentru Jador! VIDEO EXCLUSIV

Autor: C.L. Autor: C.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 05:00

Bianca de la Puterea Dragostei a arătat locul din casa fetelor în care sunt puse toate pozele concurentelor. Ei bine, acolo Mariana a făcut un adevărat altar pentru Jador.

 

Pasiunea Marianei pentru Jador este cunoscută de toată lumea, tânăra concurentă de la Puterea Dragostei crede că și Jador la rândul lui o iubește. Așa că își face tot felul de planuri privind viitorul lor împreună.

Dacă pe rețelele de socializare, Mariana și-a schimbat numele din Susarenco în Dumitrache (numele de familie a lui Jador), în casa fetelor de la Puterea Dragostei, fata a făcut un adevărat altar pentru cel care spune că e iubitul ei.

Citeste si: Cristina Pucean a aruncat bomba! Se mărită cu Jador! Ce reacție a avut mama ei când a aflat

Citeste si: Ella si Mariana, la un pas de bataie! Casa baietilor a devenit un adevarat camp de lupta! Iata pana unde a ajuns conflictul celor doua concurente!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dezvăluirea a fost făcută de Bianca, atunci când a prezentat casa, unei echipe de la Kanal D: ”Aici e altarul Marianei pentru Jador. Sunt poze cu Jador și bunica lui, cu Mariana și bunica ei. De obicei, Mariana are mai multe poze, dar acum cred că vrea să se despartă de Jador. Era și timpul!”, a spus  Bianca, în timp ce face cu ochiul pentru că Mariana apăruse imediat lângă ea.

Bineînțeles că Mariana a negat acest lucru, nu-l va trăda niciodată pe Jador. 

Mai mult, pentru a întări faptul că pasiunea ei pentru Jador nu a scăzut, Mariana ne arată și alte poze pregătite cu ea și Jador, pe care cel mai probabil le va pune tot în casa de la Puterea Dragostei.

Mariana a și plecat din casa Puterea Dragostei pentru Jador

Jador nu este acum în casa Puterea Dragostei, iar Mariana îi simte lipsa. Tânăra spune că dacă Jador ar chema-o la el, nu ar ezita să plece din show.

De altfel, Mariana a mai plecat o dată din casa Puterea Dragostei pentru Jador. El a testat-o atunci, să vadă dacă, într-adevăr, Mariana îl iubește și face pasul ăsta, iar ea nu a ezitat nicio secundă.

Atunci, Mariana și-a făcut bagajul în grabă, pentru a părăsi casa cât mai repede alături de bărbatul pe care îl iubește.