Fotoliile de masaj pot inlocui masajul profesional?

Author: B.M.
Actualizat: 27 nov 2020, 07:50

Fotoliile de masaj au devenit tot mai populare si mai accesibile.

Acestea au aparut ca raspuns la nevoia unui public care a inteles ca terapia prin masaj este benefica la orice varsta. Datorita tehnologiilor moderne si tot mai compacte, producatorii de nisa au gasit variante tot mai prietenoase de fotolii de masaj. Sunt un complex de functii, inglobate intr-un fotoliu atragator, asadar imbina estetica, designul modern cu tehnologie de ultima generatie, cu performanta de a masa variat, aplicand tehnici binecunoscute, chiar si simultan.

Un nume de reper pe aceasta nisa a producatorilor si comerciantilor de fotolii de masaj este Masatto. Vorbim despre o retea de magazine pe care le detine acest brand in toata tara, dar si peste hotare.  Showroom-urile Masatto demonstreaza interesul crescut al publicului fata de astfel de produse.

Sunt fotoliile de masaj capabile sa ofere masaj profesional precum ar face-o un profesionist?

Nu doar ca sunt un substitut al maseur-ului, insa au o capacitate mai mare, permit reglaje si setari astfel ca depasesc ceea ce mainile ferme ale unui profesionist ar putea sa faca. Mai mult decat atat, daca vorbim despre scaune cu masaj produse de Masatto, in realizarea acestor produse se distinge o atentie deosebita si la detalii. Drept urmare, suprafata ce imbraca fotoliul se aseamana foarte mult cu experienta pe care o are o persoana la contactul cu mainile maseur-ului, skin to skin, atingere pe piele.

Masatto detine o gama de lux, fotolii ce se inscriu in randul celor de la mari branduri din lume. Un brand competitor care a venit cu ideea de a oferi publicului o varianta prin care sa se poata bucura de masaje profesionale in intimitatea casei, in orice moment al zilei.

Sisteme moderne incluse in fotoliile de la Masatto

Daca mai este nevoie de o dovada a modului complex in care fotoliile de masaj pot oferi relaxare atunci merita sa amintim despre functiile si sistemele variate, moderne, incluse:

  • Sistem de incalzire. Este o alta modalitate prin care durerile in diferite zone ale corpului sunt diminuate. Starea de confort este clar imbunatatita datorita caldurii.
  • Role de masaj si perne de aer. Rolele ceramice au o suprafata prietenoasa cu pielea, sunt ferme si in acelasi timp maseaza si delicat sau la intensitatea setata dupa preferinte. Pernele de aer se comprima si la randul lor pot masa eficient.
  • Masaj pentru talpi spre exemplu.
  • Sistem slide. Asta inseamna ca fotoliul in cauza nu are nevoie neaparat de un spatiu foarte mare, fiind necesar de pastrat doar o distanta de 8 cm fata de perete.
  • Sistem zero gravity. Asta inseamna ca fotoliul ridica corpul la pozitia perfecta pentru masare.
  • Sina fotoliului, ce urmeaza curbura naturala a coloanei si sporeste confortul ocupantului. Regasim de obicei specificatia despre sina de tip S sau L.

Fotoliile de masaj de la Masatto pot fi testate. Proba practica demonstreaza asadar cat de eficiente sunt si ce efecte benefice ofera corpului, post masare. Cei interesati trebuie doar sa programeze aceasta sedinta, mentionand varianta de model preferata, in unul din cele 8 magazine. Detalii se regasesc in cadrul paginii oficiale, masatto.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.