Echipa Kanal D s-a delectat cu bucate ca la mama acasa oferite de "La Placinte"

Autor: B.M.
Actualizat: 27 nov 2020, 13:05

Echipa Kanal D s-a delectat in apropierea Craciunului cu gustari si bunatati oferite de "La Placinte".

" La Placinte ” este o marca comerciala din Republica Moldova, aparuta in anul 1999, care din primii ani de existenta a devenit lider pe piata nationala si s-a plasat in randurile companiilor cu dinamica de dezvoltare inalta.

Succesul retelei "La Placinte” se datoreaza procesului de selectare calitativa a produselor si de realizarea competenta a continutului meniului.

Toate bucatele au un gust inedit, secretul consta in procesul de preparare a acestora.

Reteaua "Andy’s Pizza" a devenit nu doar o companie prospera ci si un simbol al calitatii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Design-ul restaurantelor este conceput in asa fel ca sa creeze o atmosfera moderna, calda, confortabila​ si in acelasi timp sa intruchipeze eleganta "orasului mare”.

"La Placinte” este un loc ideal pentru intalniri de afaceri si intrevederi cu prietenii, pentru odihna familiilor cu copii si pentru conversatii sentimentale, este alegerea tuturor varstelor.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.