Mocanu și Andra au dat lovitura! Uite-i în noul clip al lui Florin Salam! VIDEO

Autor: A.I.

Mocanu și Andra au dat lovitura, apărând în ultimul clip al lui Florin Salam, "Te iubesc de nu te vezi", în care cântă și Bogdan de la Ploiești.

Clipul a adunat rapid, în mai puțin de o lună, aproape 6,5 milioane de vizualizări.

Mocanu și Andra apar foarte îndrăgostiți în clip, așa cum sunt și în realitate.

Ce spunea Nelson Mondialu despre apariția Andrei și a lui Mocanu în clipul lui Salam!

Într-un vlog în care a criticat-o și pe "nora" lui, Bianca, Nelson Mondialu a susținut că Bogdan Mocanu și Andra sunt "ca scaiul" și nu îi va despărți nimeni. Ei bine, s-a înșelat!

"Băi, vă spun eu, sută la milion. Andra cu Bogdan știți cum îs, lipiți ca și scaiul, amândoi. Pe-ăia nu-i desparte nimeni! Băi, voi vă dați seama că amândoi au apărut în clipul lui Florin Salam. Eu vă mai spun vouă ceva, să apari în clipul lui Florin Salam e mai ceva ca și cum ai apărea într-o imagine lângă președintele de stat. E mai ceva, mă! Că aia se uită, dar clipul cu Florin Salam, orice melodie o ascultă toată lumea de 50 de milioane de ori și-i vede.

Ni-i ai pe Bogdan, ni-i ai pe Andra.

Ascultați ce vă spun eu!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeți-vă de treabă cu None și cu ăsta, că nu e Andra cu niciun None", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

"Andra este însărcinată"! Adevărul despre anunțul care i-a șocat pe fanii" Puterea dragostei"

"Andra este însărcinată", a fost anunțul care i-a șocat, recent, pe fanii" Puterea dragostei".

Acum s-a aflat adevărul! Andra nu este însărcinată, au dezvăluit pe vlog două persoane foarte informate, fane ale emisiunii" Puterea dragostei", care găzduiesc și o emisiune online despre show-ul de la Kanal D.

"Hai să lămurim subiectul ăsta. Nu este însărcinată Andra pentru că dacă era însărcinată ne spunea. Dacă ar fi, s-ar bucura foarte tare, ar păstra copilașul și ar fi o familie foarte fericită", au susținut Reea și Tina, prietene cu numeroși concurenți de la "Puterea dragostei", printre care și Andra. 

"Se iubesc", au mai susținut ele.