5 modele de rochii de seară potrivite pentru petrecerea de Revelion. Unul poate fi al tău!

Author: B.M.

Cele mai frumoase rochii de seară pentru petrecerea de Revelion au devenit un subiect intens dezbătut de către femei în această perioadă a anului.

Sunt importante tendințele acestui sezon rece, dar nu trebuie să uităm nici de tipul de siluetă și de croiul de rochie potrivit. La aceste criterii de selecție se adaugă și accesoriile care pot completa ținuta.

Iți prezentăm 5 modele de rochii elegante pentru Revelion și cum le poți purta pentru a arăta fabulos.

1. Rochii de seară cu paiete

Rochiile de seară din paiete rămân în continuare în topul preferințelor pentru petrecerea organizată de Anul Nou. Sunt sexy, îți oferă o notă glamour și te scot instant din anonimat, însă trebuie să ai în vedere că există un ghid de bună purtare a lor. O regulă importantă este că nu trebuie să accesorizezi ținuta cu accesorii opulente, ci să optezi pentru unele minimaliste. Astfel vei păstra un echilibru vestimentar și te vei asigura că rochia cu paiete rămâne vedeta outfitului.

2. Rochii de seară din mătase

Mătasea este recunoscută atât pentru aerul diafan pe care îl oferă, dar și pentru confort. Uită de modelele de rochii în care nu te simți deloc confortabi! Optează pentru un item lejer, în care te poți mișca în voie. Îți recomandăm o rochie lungă din mătase naturală combinată cu dantelă, cu slit în față pe picior și cu volane. Varianta cromatică potrivită este movul pentru un plus de eleganță. Profită că este la reducere de 20% în magazinul online Mizar.

3. Rochii de seară asimetrice

Alt model de rochie elegantă potrivit pentru Revelion este cel asimetric. Mizează pe un item lung, negru, din dantelă și cu decolteu senzual. Acesta avantajează toate tipurile de siluetă fiindcă, purtat cu tocuri înalte, alungește forma corpului și o subțiază, creând impresia că purtătoarea este înaltă și că are siluetă zveltă.

Pantofii cu toc stiletto și un clutch rafinat nu ar trebui să lipsească din acest peisaj fashion.

4. Rochii scurte de cocktail

În cazul în care nu te simți în largul tău în rochiile foarte elegante ori locația este una mai puțin pretențioasă, optează pentru rochii de cocktail. Alege un model cu artificiu de croi care îți va asigura notorietate, cum ar fi mânecile lungi despicate.

O pereche de pantofi ori de botine cu toc înalt te va ajuta să îți pui în evidență picioarele. Completează outfitul cu un clutch stylish și cu niște cercei statement.

5. Rochii din catifea roșie

Culoarea roșie este o alegere potrivită pentru Revelion nu numai fiindcă se spune că îți poartă noroc, ci și pentru că te ajută să te faci mai ușor remarcată. Pentru un plus de sex-appeal, nu ezita să alegi rochii de cocktail din catifea. Un model deasupra genunchilor, cu mânecă lungă și volane este ca o infuzie de feminitate. Vei deborda de senzualitate fără să îți expui prea mult formele corpului. Completează ținuta de Revelion cu o pereche de pantofi tot într-o culoare pasională și cu bijuterii aurii.

 

Taguri: