Fara surprize neplacute atunci cand trimiti colete Anglia, Belgia, Olanda! Alege TicTrans

Author: B.M.
Actualizat: 20 dec 2019, 13:47

Civilizatie, educatie, economie buna, autostrazi, stil de viata multumitor. Acestea ar fi principalele atribute care ar caracteriza tarile din vestul Europei.

Si in care multi romani au reusit sa ajunga pentru a isi imbunatati traiul. De aceea, nu e de mirare ca multe persoane ramase in tara au cel putin o ruda sau cunostinta aflata in strainatate. Daca te numeri printre acestea, afla cum poti trimite colete Anglia, Belgia, Olanda intr-un mod sigur, prompt si civilizat, exact ca in tarile de destinatie.

Cum functioneaza transportul coletelor international

Fie ca este vorba despre alimente delicioase care sa le aminteasca de Romania sau de obiecte fragile pe care vrei sa le trimiti cadou, cu siguranta ti-ai dori sa poti livra un pachet avand certitudinea ca acesta va ajunge la destinatie intreg si la timp.

In timp ce multe firme de transport nu tin cont de aceste aspecte importante, TicTrans a invatat de-a lungul anilor care sunt asteptarile romanilor. Si face tot posibilul de fiecare data sa le indeplineasca.

Atunci cand te-ai hotarat sa trimiti un colet nu trebuie decat sa accesezi https://tictrans.ro si sa completezi un formular cu datele cerute privind aceasta livrare. Apoi, un reprezentant al companiei te va contacta pentru confirmare. Iar coletul va fi ridicat de la usa ta, la data mentionata de tine, si livrat direct destinatarului din Anglia, Belgia sau Olanda. Simplu si comod, nu? Asa cum se intampla lucrurile si in tarile din vest!

Beneficiile TicTrans

Dupa cum spuneam, alegerea firmei de transport este importanta pentru ca pachetul tau sa ajunga in siguranta la destinatie. TicTrans nu numai ca este una dintre cele mai eficiente solutii pentru a transporta coletele in strainatate, datorita serviciului door-to-door care te scuteste de bani si timp, dar mai ofera alte beneficii importante:

  • - Transport rapid. Datorita flotei de microbuze si autocare noi, de ultima generatie, coletul tau va ajunge la destinatie in maximum 2 zile.

  • - Preturi accesibile. Pretul pentru a livra un colet nu este stabilit in functie de distanta de preluare sau livrare, ci de greutatea si volumul acestuia. In plus, in cazul unor cantitati mai mari acesta poate fi negociat astfel incat sa fie cat mai avantajos pentru tine. Costul este stabilit inca de la inceput, fara a exista costuri suplimentare.

  • - Siguranta transportului. Soferii parteneri ai companiei TicTrans sunt unii cu experienta, profesionisti si bine instruiti. Coletul tau nu va fi aruncat sau asezat astfel incat sa ajunga deteriorat.
  • - Garantia coletului. Personalul responsabil al companiei garanteaza siguranta coletului tau. Accidente se pot intampla oricand, insa este bine sa stii ca in cazul in care coletul tau pateste ceva, compania acopera pagubele.

TicTrans este solutia pe care o cauti pentru a trimite celor dragi un colet intr-o modalitate civilizata de fiecare data! Daca ai vreo nelamurire sau intrebare cu privire la modul in care se desfasoara intreaga colaborare, poti contacta cu incredere reprezentantii companiei pe site, pe e-mail sau telefonic.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.