Ella s-a dezlănțuit! L-a pipăit pe Philip în emisiune! Imagini VIDEO incendiare cu bruneta

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 17:00

Ella a fost protagonista unor imagini incendiare în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei"! O pedeapsă a dat naștere unei scene interzise minorilor.

Ella i-a scos nasturii de la cămașă agresiv lui Philip, lăsându-l la bustul gol.

"Ooo, Ella, incendiar" și "Jador nu arată așa dezbrăcat" au fost câteva dintre reacțiile concurenților de la "Puterea dragostei".

După aceea Ella i-a scris pe trup lui Philip, "scăpând" niște mâini și pe pieptul acestuia în timp ce scria.

Ella și Jador, prinși în afara casei "Puterea dragostei"!

Au apărut imagini cu Jador și Ella împreună la Londra! Ella nu a mai avut ce să facă decât să recunoască faptul că s-au văzut în capitala Angliei.

"Da, ne-am văzut în oraș. Puteți să mă faceți cum vreți, pentru mine a contat omul cu care am ceva, nu mă interesează ce zice lumea, judecați-mă.

L-am iubit foarte mult, nu e faza că nu-l mai iubesc", a spus Ella.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Băieții ăștia ce să mai creadă?", a întrebat-o  Andreea Mantea.

"Ei știu că l-am iubit și am avut ceva cu el. Nu mai îmi doresc, pentru că nu e băiat de viitor și chiar nu e ok. A tot încercat să mă cheme afară, urma să mă descalific. O dată spune ceva, o dată altceva, nici căsătorit nu cred că va oferi siguranță din cauza meseriei lui", a mai spus Ella.

Ella i-a trimis un mesaj nocturn lui Iancu! Ce i-a scris în el

Relația Denisei cu Iancu stă pe un butoi cu pulbere! Un  mesaj  nocturn pe care Ella i l-a trimis lui Iancu a declanșat noi tensiuni în cuplul respectiv.

Ella a adus telefonul și a citit ce i-a scris lui Iancu.

În SMS Ella îi spunea lui Iancu faptul că a greșit și îl întreba dacă o place cu adevărat pe Denisa.

El susținea că da.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.