Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul turcesc “Gulperi”

Autor: D.I.

Aproape 20% din randul populatiei din intreaga tara a urmarit episodul difuzat aseara

Kanal D isi consolideaza pozitia de lider de piata, in Prime Time. Aseara, statia TV s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu serialul turcesc “Gulperi”, atat pe targetul National, cat si pe cel All Urban. Conform datelor furnizate de Kantar Media, episodul difuzat aseara, in intervalul 20:00 – 23:30, a inregistrat o cota de piata de aproape 20% in randul populatiei de la nivelul intregii tari.

Kanal D a fost aseara, in intervalul orar mentionat mai sus, in preferintele telespectatorilor, inregistrand audiente spectaculoase. Astfel, postul TV s-a clasat pe primul loc, in randul publicului din intreaga tara si de la orase, si pe locul doi, pe targetul Comercial.

Kanal D a inregistrat joi, in Prime Time, cu serialul “Gulperi”, 8,3% rating si 19,7% cota de piata, pe targetul National, 7,1% rating si 17,8% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,6% rating si 15,1% cota de piata, pe targetul Comercial.

Episodul difuzat aseara a fost urmarit, in medie, in fiecare minut, de aproape 1.5 milioane de fani din intreaga tara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gulperi, socata de aparitia sotului ei, pe care il credea mort! Afla ce schimbari radicale se vor produce in familia Taskin si ce se va intampla cu boierul Yakup, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.