Kadir, ultimatum pentru Eyup! Ce se intampla ASTAZI, in ''Gulperi'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.

Adevarul dezvaluit de Kadir despre Eyup il determina pe cel din urma sa-si reconsidere decizia de a se casatori cu Gulperi. Hasan, Bedriye si Can nu mai inteleg nimic, si tot ce-si doresc este ca parintii lor sa se casatoreasca. Kadir vrea sa o protejeze pe Gulperi si pe cei trei copii acesteia, de o viata dura, asa cum le va fi daca vor ramane langa Eyup. O confruntare incredibila il determina pe Kadir sa ii dea un ultimatum lui Eyup.

Chiar daca nu stie adevarul despre tatal copiilor ei, Gulperi va lua o decizie care ii va soca pe toti.

Fatma face demersuri pentru ca Yakup sa intre in inchisoare si sa-si ispaseasca pedeapsa pentru greselile din trecut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

            Hasan este de partea mamei sale si vrea sa lamureasca lucrurile in ceea ce-l priveste pe tatal sau. Intre Hasan si Eyup lucrurile degenereaza si, in urma altercatiei dintre cei doi, Gulperi afla cine este, de fapt Kadir, si ce secret teribil ascunde.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.