O mai tii minte pe Larisa de la ''Puterea dragostei''? S-a lansat in MUZICA! Uite cum suna prima ei melodie

Autor: O.P.

Larisa a fost una dintre cele mai controversate concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Larisa s-a lansat in muzica

Ea si Adrian s-au cunoscut in casa ''Puterea dragostei'' si au format un cuplu in afara emisiunii. Dupa ce Larisa a pierdut sarcina, se pare ca a reusit sa se remonteze si se axeaza pe cariera ei muzicala. Larisa a scos un videoclip in care apare si Adrian. Urmariti totul in video-ul de mai jos:

 

drian a vorbit in vlogul sau despre faptul ca Larisa a fost in spital saptamana trecuta si desi initial nu a vrut sa vorbeasca despre asta, au decis impreuna sa le spuna fanilor ce se intampla cu ea. 

Adrian a vorbit despre sarcina Larisei

''Totul a inceput cand eram in Grecia si Larisa se simtea foarte rau, avea greturi si ne-am dus dus la farmacie sa luam un test de sarcina.

A fost primul ei test de sarcina facut. Si au aparut doua liniute si... ha, ha, esti gravida! Cine o sa fie mamica?(...)

Citeste si: Andreea de la "Puterea dragostei", prima aparitie cu fetita! Iata ce imagine inedita a aparut pe contul de socializare al concurentei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea a zis ca nu crede in testele de sarcina din Grecia si cand ne-am intors in Romania am luat un test si ce sa vezi, doua liniute. Si am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis ca e insarcinata in 3 saptamani si ca nu prea se vede nimic...

Si ne-a zis sa venim peste 2 saptamani ca se vede mai bine.

Ne-am dus peste doau saptamani si era aglomerat si ne-am programat la o alta clinica privata, de data aceasta la o doctorita. Si ajungem acolo si dupa consult i-a zis ca este insarcinata in 8 saptamani si ca este destul de grava situatia.

Citeste si: None a dat cartile pe fata! "Nu ai nicio treaba cu fetele astea!" Care este adevaratul motiv pentru care Fizz a intrat in casa "Puterea dragostei"? Iata cum a degenerat cearta celor doi concurenti!

Si pe langa placenta s-au format niste chestii si daca ea ar fi tinut sarcina, prin luna a 6-a, a 7-a, ar fi trebuit sa ia foarte multe medicamente si ar fi existat un risc foarte mare de a muri si ea si copilul. A zis doctora ca poate sa incerce sa tina sarcina, dar 80% o sa o piarda si am stat sa ne gandim foarte mult ce sa facem.

(...)

Se simtea extrem de rau, avea greturi, facea febra, nu putea sa doarma. Cam asa au decurs doua luni. Au fost doua luni grele. A mai zis doctora o chestie, ca daca ar fi pastrat sarcina ar fi existat posibilitatea sa nu mai poate sa faca copii toata viata. Am zis ca decat sa nu mai poti sa faci copii toata viata, mai bine facem intrerupere de sarcina, ceea ce ne-am dus si am facut. Acum se simte mai bine...''

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.