"Andreea Bălan este însărcinată pentru a treia oară" Aşa suna ştirea care a scos-o din sărite pe blondină!

Autor: O.P.

Andreea Bălan tună şi fulgeră, după ce în presă s-au făcut presupuneri legate de o a treia sarcină.

"Andreea Bălan este însărcinată pentru a treia oară"

Vedeta a spus ce se întâmplă în viaţa ei, fără să lase loc de alte interpretări. 

După apariţia unui articol în tabloide, în care se vehicula că Andreea Bălan ar fi însărcinată pentru a treia oară, blondina a ţinut să clarifice această situaţie, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan a ţinut, întâi, să reamintească faptul că, în luna martie, în timpul naşterii celei de-a doua fetiţe a ei şi a lui George Burcea, a suferit un stop cardio-respirator.

Citeste si: Ce cadou i-a facut Zanoaga Siminei, de Craciun? Aceasta s-a ''laudat'' imediat pe internet

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Şi nu degeaba a reamintit acest episod nefericit! Nu îi este frică să mai încerce o dată să aducă un copil pe lume, ci... nu mai poate. Aşa că, toate presupunerile legate de o a treia sarcină, nu îşi au locul, spune blondina.

"În luna martie, în timpul naşterii celui de-al doilea copil, am suferit un stop cardio-respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenţiei de a-mi salva viaţa, eu NU mai pot face copii şi am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri", a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Citeste si: Calendar ortodox! Sărbătoare mare pe 26 decembrie! Ce lucruri sunt interzise creştinilor astăzi