Gulperi si Kadir se casatoresc! Nu ratati un nou episod din ''Gulperi'', ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.
Actualizat: 30 dec 2019, 09:18

In urma incidentului in care Gulperi, Kadir si Can au fost la un pas de a-si pierde vietile, Hasan apeleaza la ajutorul lui Seyit. Tanarul vrea sa afle ce s-a intamplat cu masina in care s-au aflat acestia, si daca tatal lui  se afla in spatele incidentului. Din pacate, Seyit devine victima lui Eyup.

Hasan ia si decizia de a se desparti de Selen. Indragostit nebuneste de Artemis, tanarul lupta pentru dragostea lui.

Gulperi incearca sa o determine pe Bedriye sa sa intoarca acasa. Tanara este suparata pe mama ei pentru ca nu s-a casatorit cu Eyup insa Gulperi incearca, in continuare, sa o asigure pe fiica ei ca decizia pe care a luat-o este spre binele lor. Gulperi si Kadir le vor face o surpriza uriasa copiilor. Cei doi indragostiti reusesc, in ciuda tuturor problemelor, sa-si uneasca destinele

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.