Bianca si-a uimit fanii! Ce declaratie a putut sa faca: ''Nu pot, oricat de mult imi plac''

Autor: O.P.

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Bianca si-a uimit fanii!

Aceasta a postat o fotografie cu ea pe o retea de socializare, iar o fana i-a explicat imediat motivul pentru care sandalele nu se potrivesc cu rochita si faptul ca ar trebui sa poarte pantofi la o astfel de tinuta. Raspunsul Biancai nu a intarziat sa apara.

Iata cum a decurs schimbul de replici dintre cele doua: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian si Bianca au facut anuntul care i-a uimit pe fani:

Cei doi si-au anuntat fanii ca vor sa paraseasca casa ''Puterea dragostei'' si anuntul este cat se poate de serios.

Citeste si: Ella și Jador, prinși în afara casei "Puterea dragostei"! Imaginile compromițătoare cu cei doi! Bruneta a recunoscut

''Ni s-a dat oportunitatea sa parasim casa ''Puterea dragostei'' fara sa ne afecteze clauzele contractuale, fara sa avem nicio piedica in instanta.Tot ce trebuie sa facem este maine sa ne scriem pe o tabla si sa ne luam ''la revedere''.

Din punctul meu de vedere, ''la revedere'' o sa imi iau cu ambele maini si cu un pic de durere in suflet, fiindca aici mi-am gasit fericirea si iubirea si dragostea. Nu te fac sa plangi, pur si simplu zic ce am gasit aici(..) Si cum intrebarea cea mare e la tine'', a spus Livian.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.