Artemis si Hasan afla adevarul despre casatoria parintilor lor! Afla cum vor reactiona cei doi tineri si ce decizii radicale vor lua, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 ian 2020, 09:31

Ironia sortii face insa, ca Artemis si Hasan sa afle “din greseala” adevarul despre parintii lor.

Gulperi si Kadir amana sa le dea vestea copiilor ca s-au casatorit.

“Piedica” o reprezinta iubirea dintre Hasan si Artemis, tinerii marturisindu-le parintilor lor ca s-au indragostit. Hasan sufera alaturi de prietenul sau, Gokhan pentru pierderea lui Seyit. Din pacate insa, prietenia acestora se strica, atunci cand Gokhan il acuza pe Hasan ca actiunile lui i-au ucis tatal.

Seyma continua sa comploteze impotriva lui Kadir, impreuna cu Mesut, mai exact sa-l determine pe fostul sot sa petreaca cat mai mult timp alaturi de ea si Artemis.

Citeste si: Bedriye din serialul "Gulperi", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult ii seamana tanara Aleyna Ozgecen celei care i-a dat viata si cum au fost surprinse!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Burak Ozcivit, aniversare in familie! Iata cati ani a implinit carismaticul actor si ce mesaj de dragoste a primit acesta din partea frumoasei lui sotii, Fahriye Evcen!

Kadir nu renunta. Barbatul, care a convenit cu Gulperi sa nu le dezvaluie copiilor, inca, faptul ca s-au casatorit, cauta sa gaseasca, cat mai curand, o “solutie”. Ironia sortii face insa, ca Artemis si Hasan sa afle “din greseala” adevarul despre parintii lor.  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.